Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Ma bucur mult.
Asa e, cauti bunatatea.
Si eu o caut. Le caut pe toate. Si bunatatea , si corectitudinea, si blandetea, si iubirea. Si e tare greu, ca suntem ingreunati de pacate. ca de nu am fi asa grei, tare usor le-am mai gasi pe toate si repede am ajunge la desavarsire.
Dar unde am ajunge fara nevointa?
Sunt linistita acum. Ca ce rost contradictii intre noi, cand de fapt slujim aceluiasi Dumnezeu. Nu suntem noi madularele aceleasi Biserici? Biserica crestina ortodoxa? Nu avem noi acelasi cap? pe Iisus Hristos?
frumoasa pilda cu doi calugari care au zis: hai sa ne certam si noi. Pai cum? pai uite eu iau piatra asta si zic ca e a mea. Si tu sari si spui, ca nu ca e a ta si ne certam sa vedem cu e.
Si primul calugar ia piatra si zice: uite asta e mea. Iar celalt raspunde: apai daca ai luat-o , a ta sa fie.
Asa si noi.
Nu-i asa ca astazi este duminica frumoasa?
Multe bucurii duhovnicesti
Doamne ajuta!
|
Si primul calugar ia piatra si zice: uite asta e mea. Iar celalt raspunde: apai daca ai luat-o , a ta sa fie. Am si luat-o si o port tot timpul in buzunar. E o pietricica, nu o piatra, e din gradina mea, desi mi-as fi dorit sa fie din Ierusalim. Cand eu tac, striga ea. Si cum tac tot mai des ...
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, nu le merit dar le primesc cu bucurie.
Cat despre ce scrie la religie, cred nu e important ce
scrie ci
cum esti. Eu simt ca mai am multe de invatat, dar mai ales
de facut pana sa ajung ortodox. Sunt deabia la genunchiul broastei.
Si nu uita, mama, sa fii bun!
Har, smerenie si jertfa de sine.