![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
...condoleante familiei.
Moarte, moarte nemiloasa, Tu pe toti îi scoti din casa. De-ar fi tânar sau batrân, De-ar fi sluga sau stapân, De-ar avea el tot pamântul, Tu îi pregatesti mormântul. De-ar trai el cât de bine, Nimeni nu-l scapa de tine. La unii vii cu masina, La altii plivind gradina, Iar la unii vii asa, Ca le opresti inima. Si chiar, în definitiv, La toti vii cu un motiv. Si fara motiv de vrei, Tot mai vii si tot mai iei. Vai, te rog, moarte, plângând, De-i veni cât de curând, Te rog sa nu vii mânioasa Sa ma tai cu a ta coasa Nici sa-mi pui ?n al tau pahar Vreun medicament amar, Ci, c-un ciocanas usor, Sa ma dezlegi încetisor De la cap pân' la picioare De pacatul ce ma doare. Ca medicamentul ti-i bun, N-am cuvânt ca sa ti-l spun. Si ciocanasul tau îi sfânt, Ca ma desparte de pamânt. Si asa sa fii de buna Sa ma mângâi cu-a ta mâna Gura ta cea vesnic dulce Sa-mi dea voie sa-mi fac cruce Si cu gura sa pot spune Cea din urma rugaciune. Lacrimi multe sa îmi lasi Ca sa-mi ude-ai mei obraji Si sa-mi spal al meu pacat Cu care pe Domnul am suparat. Si asa, cu lacrimi multe, Maica Domnului sa-mi ajute De trup sa ma despart usor Si cu liniste sa mor. Iar îngerasul lui Hristos Sa s-arate bucuros Sa-mi zica: "Hai, dragul meu, Sa te duc la Dumnezeu". AMIN......paisie olaru |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Parintele Arsenie Papacioc s-a mutat in Cer | laurschepsis | Generalitati | 3 | 19.07.2011 15:34:16 |
Viitorul FOARTE apropiat al Occidentului | andreicozia | Generalitati | 25 | 25.02.2010 23:15:14 |
IPS Damaschin s-a mutat la cele vesnice | eduardd | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 26.04.2009 11:59:52 |
|