![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Omul asta chiar crede ce zice ... El chiar crede ca are habar de fizica si celelalte stiinte ... Chiar crede ca toti vom ajunge in iad iar el nu ...
N-am mai intalnit inca o asa aratare ... |
|
|
|||
|
|||
|
Dincolo de afirmațiile pe care le face, mi se pare că nu te-a jignit niciodată. Înțeleg că ești contrariat, însă încearcă să răspunzi atacând ideea, nu persoana.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok scuze ca am spus ca omul asta nu are treaba cu stiintele exacte ...
Dar cum isi poate cineva explica ca tot ceea ce stim noi ... este fals ??? L-am intrebat ce este luna ??? L-am intrebat ce este Soarele ??? Sau ce sunt toate acele luminite de le vedem noi pe cer ?? El imi tot povesteste de apa de sus si apa de jos ... Vreau sa aud concret ce este asta ... daca nu o alata galaxie ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Si cum imi explica simie poza asta ... daca se poate ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Acuma linisteste-te, nu incepe sa te smintesti.:-)) Sa nu cumva sa pleci de pe forum cu impresia ca H2O nu mai e formula apei..
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma smintesc ...
Dar sunt intr-o stare ce am intalnit-o o singura data in viata ... Spre nenorocul meu am mai dat de cineva ca el ... tipul terminase teologia ... in parte ... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E neverosimil ca toate care sunt ieșite din apă, căci apa e un fel de mamă a lor, să conțină apă? Piatra conține apă, uraniul conține apă, toate cele ce le găsim în pămîânt conțin apă căci apa este mama lor, ea le-a născut la porunca Domnului. Iar Luna era curată și albă perfectă la început dar de când omul a păcătuit i-au apărut pete pe față. Și de atunci ne arată neâncetat păcatele pe care le facem pe fața ei. Păi de ce nu crezi că e plat aici jos că nu-i vezi marginile? Păi cum ar artă după mintea ta niște margini cu ceva ce nu este creat? Cum ar fi granița aia cu necreatul? Granița între necreat și creat... cum ai vedea necreatul dacă nu e creat. La eclipsa de lună sau la fazele lunii, de ce e lumina de aceiași intensitate, de aceiași strălucire dacă pământul acoperă din suprafața solară, se interpune... sau o suprafață luminoasă dă aceiași lumină dacă se acoperă treptat din ea? Nu este o lumină punctiformă ci o suprafața solară care dacă se acoperă treptat n-ar trebui să dea ea lumină tot mai slabă? De ce partea luminoasă a lunii are aceiași intesitate a strălucirii? Imaginiile cu galaxiile nu sunt reale, sunt speculații, niște filme măsluite, sau ce crezi că a filmat cineva sistemul planetar din lateral sau galaxiile? Ele nu există. Iar stelele sunt multe și mici. Unele cât un oraș altele cât o casă. Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 17:29:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Dupa ce te obisnuiesti cu stilul pe care il practica, ai sa vezi ca-i chiar haios. Nu are sens sa te superi sau sa te sperii. Fiecare trebuie luat asa cum doreste sa ni se prezinte.:-)
Mie chiar mi-e foarte simpatic. Citesc cu placere postarile lui. E un fel de fitness al mintii sa faci treaba asta..:-) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Edit: Si inca ceva .:-) Eu am spus "Fiecare trebuie luat asa cum doreste sa ni se prezinte.", deci nu am spus ca vsovivi trebuie luat asa cum ESTE. Ca atare am exclus din start orice fel de etichetare. Mai mult, am insinuat ca ALEGE o astfel de comunicare. Last edited by Melissa; 15.06.2011 at 17:57:18. |
![]() |
| Tags |
| creatie, geneza, universul |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 16:58:20 |
| Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 19:46:15 |
| Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 21:17:46 |
| Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 20:14:48 |
|
|