![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pavel spunea ca noi cunoastem simtim si proorocim in parte , Iisus spunea ca mai are multe de spus, in aceste conditii daca afirmi ca tu crestin le stii pe toate si restu sint complet gresiti nu este nici in spiritul lui Iisus nici al primului Legamint.
Nu conosc prea bine new age fiindca nu am studiat indeajuns campania crestina impotriva-i insa din cite am inteles este un fel de asociatie benevola a mai multor cai spirituale sau filozofice in care nu se cer bareme privind conceptele si practica, fiecare pastrindusi pe mai departe libertatea doctrinara asa incit pe linga inevitabile adevaruri exista si inerente aberatii sau interpretari gresite , asa incit de ce as fi mai multumit de new age decit de dogma crestina mai ales ca nici nu reprezinta un sistem unitar? Ca intimplator viziune mea are unele puncte comune sau asemnatoare cu unele continute de unele cai afiliate new age este pur intimplatoare si nu ma deranjeaza. Personal apreciez caile spirituale care nici nu fac din critica new age o profesiune de credinta si care nici nu se amesteca cu o asemenea asociatie pur formala. Nici ea nu cred ca are prea multe zile Revenind la ecumenism si la biserica catolica exista o profetie calugareasca rusa in care se arata ca in viltoarea zilelor din urma ale Judecatii catolicii vor incerca sa se uneasca cu biserica rusa ca sa scape de o unire mult mai mare insa rusii ii vor refuza. Deasemenea ei mai vb despre un conciliu sinodal ortodox, al 8lea la care vor participa 7 biserici rasaritene in care vor dezbate aceasta mare unire. |
|