![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca eu nu cred ca va exista un timp cand Dumnezeu ar distruge iadul. Daca l-ar distruge, inseamna ca i-ar ierta pe toti inclusiv pe diavoli care nu doresc iertarea ceea ce e o absurditate. Eu cred intr-o stare de fericire vesnica si o stare de suferinta vesnica. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca Dumnezeu poate mai mult de atit, orice creat poate fi si distrus/desfintat/dezintegrat.. ce rost are sa ii pastreze si sa aiva grija sa nu scape, o grija in plus.. dar asa cind are nevoie doar face altii.
Doar ca asta e mai greu de explicat asa incit expresia "legat" a fost mai la indemina. Povestea cu ingerii decazuti este asa ..o poveste plina de povete adevarata doar pe jumatate fiindca nici un inger intreg la minte (desavirsit in toate :intelepciune, ascultare, umilinta, sfiala, vointa curata, etc) nu ar alege sa scada spiritual decit daca vine porunca de Sus. Lucru care este putin probabil. mai ales ca din cite am inteles o treapta de sfintenie (din cele 7) odata atinsa ea nu mai poate fi pierduta |
|
|||
|
|||
![]()
Dar cum explicati "locuinta mortlor a fost aruncata in iazul de foc"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles tu esti genul de om care respecta sintagma "crede si nu cerceta", eu in schimb nu pot sa "inghit" asemenea existenta. Deci Dumnezeu dupa ce o sa invinga la Armaghedon daca nu distruge dracii inseamna ca o luam de la capat ca intr-un cerc vicios, atunci care o mai fi rostul nu stiu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
toata lumea merge in iad :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce este atat de greu de inteles? Vrei sa spui ca atunci cand esti respins de o fata si ea refuza sa te iubeasca inapoi, tu nu o stropesti cu benzina si ii dai foc? Nu asta spune Biblia ca trebuie sa se intample cand nu este rasplatita dragostea cu dragoste oarba?
|
|||
|
|||
![]()
Am scris din graba, am corectat mai sus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dreptii merg in Rai.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|