Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2011, 19:12:10
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

În urmă cu câteva luni aș fi privit cu dispreț existența unui topic cum este cel de față. Între timp am monitorizat cu atenție anumite atitudini din sport și showbiz și am tras concluzia că mărturisirea credinței poate veni de unde nu te aștepți.
Nu știu cum e cu Aduard Ilie, dar cunosc cazul Innei, o altă performeră a muzicii comerciale, și ea o româncă cu succes în topurile dance din lume. Am rămas surprins să aflu că fata asta se străduiește să fie o credincioasă practicantă în ciuda imaginii ei de "bombă sexi" , produs de marketing fără de care în lumea respectivă nu exiști. Fata a contribuit decisiv la ridicare bisericii parohiei sale, unde este prezentă la sfintele slujbe adeseori.
Și mai bun este exemplul lui Novak Djokovik, mare jucător de tenis al zilelor noastre dar în primul rând un mărturisitor ortodox. Cred că publicul occidental agnostic și hedonist (cum ne place nouă să-l caracterizăm), rămâne siderat când jucătorul sârb face metanie și cruce, indiferent dacă pierde sau câștigă, are iconiță în geaantă pe care o sărută după fiecare meci. Să nu mai spun că este ctitor de biserici și mănăstiri.
În ortodoxie nu ști niciodată de unde sare iepurele!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43
Ce au Martori lui Iehova de castigat? mehiel Alte Religii 298 29.12.2010 11:37:48
Singurul îndemn al Maicii Domnului menționat în Sfânta Scriptură. Eugen7 Biserica Ortodoxa Romana 10 03.08.2010 18:39:54
Concurs cu premiu special: Un pelerinaj la Athos tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 21 10.02.2009 20:24:33