![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Melissa, Vintage, 

Ceea ce una ati scris si cealalta aprobat imi dau senzatia ca n-ati citit nici macar un rand, cu sufletul, din ce spune fata asta. Altfel ati inteles ca: 1. Nu este o femeie in regula. Nu stiu cate femei tinere calde, iubitoare, oneste si principiale ati cunoscut care sa miroasa a tutungerie. Eu, nici una. 2. A spus destule din care sa rezulte ca viata alaturi de cealalta nu e tocmai roza. Ce motive are sa ramana, e partea a doua. Poate dependenta sexuala, poate si ceva mila, cine stie. 3. Afirmatie care arata si mai mult subiectivismul cu care ati interpretat totul. Daca cealalata ar fi fost o persoana ok, ati fi avut dreptul dar asa.. 4. Il iubeste, il vrea inapoi, chiar daca e in dezavantajul ei, ce e rau in asta? Nu vrea, pentru ca e prost. Si ea e putin prostutza, ca vrea un astfel de om inapoi. 5. Poate fi. Cunosc un caz asemanator. Nu a fugit de la una buna ca sa se incurce cu una rea, ci pur si simplu a aterizat direct la una rea, in ciuda sfaturilor date de maicasa care avea un simt al orientarii ceva mai sanatos. Tot la genul asta de femeie a ajuns si abia dupa cativa ani si un om de ~70 kg ajuns la 120+ din cauza mancarii proaste si probabil si a stresului a reusit sa iasa din relatia respectiva. Acum daca il vezi, mai ales daca l-ai cunoscut inainte, poti spune ca este pe 1/2 handicapat. Si mai stiu astfel de cazuri de barbati cu atractii pentru femei-problema. Ghici ce, nu prea le-au scos niciodata din ale lor, pana la urma au renuntat. Dar asta poate dura ani. 6. Asta da  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 20:28:47 | 
| Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 16:25:18 | 
| Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 09.02.2009 00:00:49 | 
| dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 23:07:31 | 
| Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 16.12.2006 00:26:26 | 
| 
 |