Citat:
În prealabil postat de vintage
Alin, ce am zis,noi ( Melissa si Vintage) de nu ti-a fost pe plac?
|
Am aratat punct cu punct..
Citat:
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu.
|
Nu prea e. Generalizari de genul "toate...toti" nu cred ca sunt normale mai ales cand vorbesti cu o persoana anume.
Citat:
Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea.
|
Nu punctele, atitudinea, si nu vorbim de generalitati ci de probleme personale cu o persoana anume, generalizarile pot fi si sunt jignitoare.
Citat:
Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot.
|
Vedeti ce frumos poate fi spus?
Citat:
A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt!
|
Nu am vorbit de lipsa calitatilor ci de prezenta problemelor. Un fumator pasionat este un om stresat, se stie ca nicotina calmeaza. De asemeni este posibil sa aiba mari complexe/probleme, fumatul ofera psihologic iluzia unei superioritati sociale, existentiale, etc.
De obicei la fumat se ajunge din cauza unei companii proaste.
Si fumatul nu e singurul obicei prost care se mosteneste. Si dintre toate, de fumat se scapa cel mai usor.
Iar atunci cand ajungi sa fumezi incat si cel de langa tine sa miroasa a fum de la o posta, chiar e o problema, mai ales ca e nefumator. Are legatura si cu respectul.
Citat:
Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ...
Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ?
|
Nu cred ca este subiectul acestui topic si mai ales nu cred ca asa se pune probleme, ea nu a pus problema astfel despre cealalta, daca aveti ingrijorari sincere si de buna credinta asupra modului in care ea abordeaza aceasta problema morala trebuia sa i le adresati ei si oricum in alta forma.
Ma mira aceasta atitudine a dvs. in alte situatii ati dat dovada de mai mult tact.