![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Anita,
Cred ca tu esti o femeie cu bune intentii si sunt sigura ca esti credincioasa. Dar nu esti atenta la ce scriu unii useri. Esti putin cam grabita, repezita, as zice, si te rog sa ma ierti ... Reciteste ce am scris fiecare si ai sa-mi dai dreptate. Si n-ar fi nimic daca ma acuzi pe mine de ceva, eu nu ma supar, caci eu gasesc la tine si la ceilalti nenumarate lucruri bune, demne de iubit dar poate pe altii o sa-i superi... Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu de unde ai dedus ca sunt sigura ca nu ai fost la biserica ,dar ma rog ,asa vrei sa crezi. Uite ce am spus mai deunazi : "Daca are rude in tara ,prieteni ,sa nu ii fie teama sa revina." Ce inseamna asta ,ca vine pentru prieteni? Nicidecum ,si nu asta a fost ideea. Ci sa vina daca aici nu este singura. E adevarat ca nu am citit cu atentie postarea ta ,imi asum greseala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Dumnezeu, intre altele, ne-a poruncit sa fim inteligenti."Nicolae Steinhardt "Dumnezeu nu e numai bun, drept, atotputernic etc. E si foarte destept."Nicolae Steinhard Dupa ce ai citit mai sus, mai esti atat de convinsa? Fratii tai in neam SUNT SI ROMANII DIN DIASPORA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am enumerat cateva din dezavantajele de a trai printre straini. O zi buna ,Melisa |
|
|||
|
|||
![]()
E cam greu si aici la noi...locuri de munca nu, case, nu....daca as fi in alta tara...as cauta sa raman pe acolo....desi sunt si oameni foarte nationalisti si acolo...nu stiu e dificil de zis....dar trebuie sa traim cumva...in america au dat bani aiurea la toti...bancile si au intrat in faliment...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Te rog deschide TV-ul si urmareste in reluare recenta intalnire de la Cotroceni intre Basescu si USL ( Ponta si Antonescu) si spune-mi si mie daca ti se pare ca va pleca curand Presedintele, Guvernul si criza din Romania! Vai de zilele noastre ce ne asteapta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga mea, tu ai spus ca imoralitatea e mai mare in occident, eu ti-am dat exemplul cu avorturile romanilor, ca sa vezi ca nu stii ce vorbesti. Ce legi? Crezi ca acele legi nu vor fi adoptate in Romania? Ai uitat ca la noi in tara se discuta legalizarea prostitutiei? (apropo de grija statului ca omul sa aiba locuri de munca). Revenind la avort, in Romania multe cunostinte ale mele aveau macar un avort la activ. De cand stau in Sua, nici una din prietenele mele actuale nu avortat! Induferent cat de greu le-a fost, au tinut copiii. Rodul educatiei catolice (chiar daca sunt necredincioase, tot in mediu catolice au crescut multe cunostinte). In Romania, cand spuneam ca sunt gravida, raspunsul era "si.. Ce faci?". Asa ca nu e cazul sa vorbesti de imoralitatea altora, caci am o idee clara si nu e chiar conform povesti or din tara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|