![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Printr-un volum din "Ne vorbeste Parintele Cleopa..." am vazut o discutie cu un sectant, unde Parintele nostru Cleopa spunea mai multe date. Respectiv cati ani a trecut de la caderea lui Adam si a Evei, pana la imparatia uriasilor, cati copii a avut Eva si mai multe chestii de acest gen. De asta, m-am gandit ca poate cineva stie despre aceste lucruri. Dar se pare ca sunt incerte multe aspecte ale originii omului, respectiv de la inceputuri. Ca-ci, ma gandesc, daca nu ar fi fost raul, noi eram practic in rai. Ramaneam acolo.
Blog.AmongUs.Info - Blog personal. Nihil sine Deo! Last edited by scutariusilviu; 27.06.2011 at 21:29:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
e probabil, nu mai am cartea sa vad daca spune ceva acolo de unde relateaza toate datele, desi parca spunea.
Tags |
lucifer, om si creare |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Originea lui Yahweh(Dumnezeul Vechiului Testament) si sotia sa Ashera | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 32 | 07.04.2018 11:22:39 |
Originea Craciunului | Iancu40 | Craciunul - Nasterea Domnului | 6 | 01.12.2012 21:15:56 |
Despre originea fertilității întregului pământ | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 1 | 05.06.2009 19:21:20 |
|