![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
cum au spus si unii de aici, cuvantul care-l defineste pe un ucenic este ascultarea respectiv smerenia. ce indatoriri are un ucenic? este dator sa asculte si sa invete, sa fie supus. el nu vrea sa fie supus in nici-un chip, el vrea sa fie "imparatul" si sa aiba supusi.
|
|||
|
|||
![]()
5 oameni au spus exact acelasi lucru. Ultimii 4 fara sa observe ca inaintea lor a mai spus cineva tot aia.
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca au spus bine ce au spus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca nu se citesc/aud unii pe altii si zic toti acelasi lucru. Din categoria vinil sarit.
|
|||
|
|||
![]()
Spun acelasi lucru pentru ca are acel sens. Daca marul mar se numeste nu-i spune unul pepene si altul para si toti au dreptate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Are sens. Dar unde e sensul in a repeta ceva ce s-a zis inaintea ta, cu tine de fata? Ideea s-a auzit, m-am prins de ea, daca vrei sa repeti un refren, fa un cantec, de exemplu. Daca tu esti cu doi oameni de fata si unul zice "acesta e un mar", tu ce faci, ii zici celuilalt acelasi lucru? Suntem la repetitii ca pe vremea cand citeam "Ana are mere."? In fine, n-are sens discutia asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ea: sa-ti aduc pepeni murati, vreai ? Eu: Adu-te pe tine si lasa pepenii! (credeam ca glumeste, cum ii era obiceiul... era prin vara, inainte de a se coace pepenii) Ea: zi , tu , mai repede, daca vreai ori ba ... Eu: mmmmmm, fa ce vrei, da' nu uita sa cobori din tren , ca e capat de linie si nu vin sa te culeg din depou! In fine, ajunge in Iasi, ne ducem acasa si acolo scoate din bagaj un borcan urias de castraveti murati: - Iaca-ta si pepenii ! La ea in zona la castraveti se spune "pepeni". Asa ca, sa nu-ti fie de-a mirarea daca vei intalni mere in loc de pere ! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta înseamnă că ai reținut! "Punct ochit punct lovit" ca adaos la "repetiția e mama învățăturii".
|
|||
|
|||
![]()
Spre deosebire de copii de primara si generala (ca la liceu nu mai e problema de perceptie ci mai mult de vointa), am inteles ideea din prima.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai și glumim mai ales atunci când ne merge prost!