![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai luat acum 5 ani un credit care era si atunci peste puterile tale, dar erai optimist, iar acum nu mai ai cu ce sa il platesti, vina cu e? Daca ai prins un job caldut, la Stat, pe pile, unde luai salariu dublu fata de cat ia un om mai instruit decat tine la privat (pe mai multa munca prestata), nu e vina ta daca ti-ai imaginat ca o sa mearga la nesfarsit? Toata lumea vorbeste de disperare, de parca nu ne-o facem cu mana noastra. Am trecut cumva printr-un razboi, unde am fost atacati si acum tragem ponoasele fara sa fi avut vreo vina? Nu.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am incercat sa ma sinucid | Stefan500 | Eutanasia | 221 | 29.07.2014 08:57:42 |
patriarhi romani | diesel_bazatu | Biserica Ortodoxa Romana | 25 | 22.05.2013 12:15:08 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
Despre legea duhovniceasca, in 200 de capete | patinina34 | Despre Sfanta Scriptura | 7 | 02.01.2009 21:14:37 |
|