Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2011, 15:41:58
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
imi spunea o data un parinte, ca este de mii de ori mai greu sa aduci la credinta un ateu care a crezut candva, decat unul ce nu a crezut vreodata.
spunea ca pe primul nu il mai poti atrage cu afirmatii gen "Dumnezeu e bun si iubitor", el vrea mai mult.

eu sunt cel din prima varianta.
Avand in vedere ca nu exista Dumnezeu ,nu vad ce adevar poate emite un parinte care crede in ceva ce nu exista? Parintele acela era un ratacit si n-are cum emite ceva logic.Cum de il crezi pe acel parinte cand stii foarte bine ca Dumnezeu nu exista ,avand in vedere ca ai reusit sa scapi din ratacirea aceea numita credinta crestina? Sau sunt adevarate lucrurile care rezoneaza cu infumurarea ta?

Citat:
cunosc Biserica din pacate prea mult. cunosc anumite chestiuni de detaliu din "bucataria" interna a Bisericii. din pacate.

in concluzie, de la afirmatia "eu cred" pana la "nu exista", am trecut prin ani de cercetari, cugetari, nopti nedormite, multe rugaciuni si si mai multe lacrimi, promisiuni, etc.
spun asta ca sa intelegi ca nu m-am trezit peste noapte necredincios.
nici nu iti poti inchipui de cate as fi in stare sa STIU ca exista.
Tu esti din cei care vor sa asculte Dumnezeu de ei ? Nu e de mirare ca nu-L gasestri pe Dumnezeu ,pentru ca esti prea special si prea destept pentru Dumnezeul crestin.Dumnezeul crestin incape doar intr-o inima constienta de pacatosenia sa si recunoasterea smerita a acestui lucru .Tu te crezi deosebit si special ,iar Hristos a venit pentru cei pacatosi nu pentru cei speciali ca tine,cei speciali ca tine nu au nevoie de Dumnezeu caci isi sunt dumnezei lor insisi. Dovada ca esti special si deosebit e ca judeci "bucataria" interna a Bisericii si daca faci asta cu siguranta tu esti desavarsit ,caci daca n-ai fi desavarsit n-ai indrazni sa judeci pe altii ,caci erai ocupat cu curatarea si vindecarea propriilor patimi.
Reply With Quote

Tags
lucifer, om si creare

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Originea lui Yahweh(Dumnezeul Vechiului Testament) si sotia sa Ashera Templier Knight Din Vechiul Testament 32 07.04.2018 11:22:39
Originea Craciunului Iancu40 Craciunul - Nasterea Domnului 6 01.12.2012 21:15:56
Despre originea fertilității întregului pământ cristiboss56 Din Vechiul Testament 1 05.06.2009 19:21:20