![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu toti oamenii sunt frumosi. Insa pentru fiecare exista cineva pus deoparte. Am vazut oameni care la prima vedere nu pareau prea inzestrati fizic dar am descoperit la ei detalii frumoase. Exista si oameni urati de sa nu le iei nuca din mana, dar au un sarm fantastic care te face sa te simti extraordinar de bine in preajma lor. Eu cred ca stralucirea unui om vine din interior si are puterea sa domine trasaturile mai putin favorabile. E foarte important sa te simti confortabil in pilea ta. Sa nu ai complexe, frustrari, ganduri pesimiste, negative, sa nu fii fatalist etc.. Sa fii bun, sa iubesti ( pe Dumnezeu, oamenii, muntii, apele, pasarile, zapezile, furtunile etc.. TOTUL), sa te bucuri de lucrurile simple, sa cauti sa ajuti pe toata lumea si sa nu astepti nimic in schimb, sa incerci in fiecare zi sa traiesti frumos zambind si daruind iubire..Si toate aceste trairi interioare vor radia in exterior, lumina.. Asa ca lumea nu este interzisa pentru oamenii urati! :-) Totul depinde de atitudinea cu care aleg sa faca parte din ea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hai ca baietii nu sunt atat de exigenti.Ca baiat,de exemplu,daca esti prea scund,nu e bine deloc.Iarasi,daca esti prea inalt si slab sau mai stiu eu cum,nici asa nu e bine deloc.
In plus,baietii normali nu se uita la firma toalelor sau ce masina are fata sau cati bani are pe card. Cate fete ati auzit voi ca au fost refuzate pt felul cum arata?O fata,chiar daca se considera urata,daca tine neaparat sa-si gaseasca perechea,si-o gaseste negresit.La baieti e altfel:cand un baiat spune ca nu isi gaseste o fata,asta inseamna ca nicio fata nu vrea sa fie cu el.In schimb,cand o fata spune ca e singura,in realitate asta inseamna ca fata respectiva nu si-a gasit un baiat pe placul ei,refuzand dealtfel f multi baieti. Last edited by cristi.prahova; 02.07.2011 at 00:50:51. |
|
|
|||
|
|||
|
buna. eu din propria experienta (am calcat in strachini din acelasi sentiment de singuratate) iti spun sa ai rabdare si la fel sa te rogi la Dumnezeu. Nu este o vrajeala sau un basm asta cu ajutorul de la Dumnezeu. Pune mana si CREDE in ceea ce spune El...desi traind in societatea de azi, il vezi pe Dumnezeu ca printr-o pacla de mizerie....parca o fi Dumnezeu, parca n-o fi....se vede o lumina curioasa la orizont...da' io stiu? NU!!! stai focusat pe lumina aia, pe credinta, pe Dumnezeu!!!! in timp, pacla va deveni din ce in ce mai stravezie, pana ce singuratatea pe care ai simtit-o odata ti se va parea cel mai ridicol lucru din lume! lupta sa il vezi pe Dumnezeu, apoi toate vin in chip firesc!!
Doamne ajuta!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Daca el nu face nimic pentru sine,nici Dumnezeu nu-i va baga in plasa.Cat sa aiba rabdare, cam pana pe la vreo 30-35 de ani?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Un om ramas virgin si singur la 25 de ani, fara prieteni/prieten, nu mai are nici o sansa sa-si recupereze viata. Zic asta din experienta, sunt virgin la 31 de ani. |
|
|
|||
|
|||
|
Citandu-l, poate nepotrivit, pe Parintele Proclu as zice:"suntem niste barbati ca toate femeile"!
Mai oameni buni, ia uitati-va in jurul vostru si vedeti cati oameni sunt necajiti, amarati, bolnavi, pe drumuri, fara casa, fara masa, poate cu deficiente fizice... Acum uitati-va la voi si multumiti lui Dumnezeu pentru cum v-a creat! aveti cap, aveti minte, sunteti intregi, or veni toate la vremea lor! Odata intr-o situatie grea, grea, eram necajita rau iar fiica mea mi-a spus:"tu mama ce te tot necajesti atata? nu vezi ca sunt altii n-au nici cat avem noi?" imi spunea asta ea, care de la sapte luni a stat numai prin spitale, cu transfuzii, perfuzii, etc, vai de manutele ei, ca nu mai avea loc de cicatricele de la ace! Todeauna a vazut partea plina a paharului! Faceti si voi la fel: evaluati-va, cunoasteti-va, intariti-va. Capul sus mai copii, nu ma faceti sa va trag de urechi! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Diferenta dintre cei timizi si "netimizi" este ca cei din urma au ceva mai mult tupeu si le pasa prea putin daca vor fi refuzati pe cand timizii, sunt astfel tocmai fiindca isi bat prea mult capul cu lucruri nesemnificative si uneori in sinea lor nutresc orgolii cam mari si sufera daca le sunt ranite. Nu este bine sa fii nici timid, dar nici cu prea mult tupeu si sa te folosesti de oameni ca si de hartia igienica. Intotdeauna moderatia este cea mai buna. Citat:
In toata povestea exista insa si un revers al medaliei. Am avut ocazia sa cunosc si oameni fara prea multe griji sau probleme in viata. Dintr-aia care se plimba in masini scumpe si-ti zambesc tot timpul fals. Ei bine daca ar fi sa iau viata de la inceput, astfel incat aceasta sa fie mult mai usoara dar sa ajung asa ca indivizii aceia, de zici ca-s niste conserve goale pe dinauntru, dezbracati de caldura naturii umane, chit ca astfel poate si din pct. de vedere financiar as duce-o mai bine, nu te mint cand iti spun ca tot viata pe care am dus-o as prefera-o si as plati din nou acelasi pret.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) Last edited by Delirul; 02.07.2011 at 23:08:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De-a lungul timpului,mi-am dat seama care e principalul motiv pentru care unii baieti/barbati nu reusesc sa lege in niciun fel o relatie cu vreo fata.Si nu,nici tu nici Sandu nu sunteti niste "cauze pierdute".Atata doar ca lumea in care traim e o lume cruda si egoista si nu are timp si suflet sa se ocupe de problemele oamenilor suferinzi.Doar stie sa arate cu degetul si atat. Daca doresti sa discutam mai mult,iata id meu: cristi_prahova. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am un coleg, cred ca are acum 40 de ani, exact nu stiu, n-am intrebat niciodata. Totdeauna a fost un singuratic, este credincios, apartine unui alt cult decat cel ortodox. Nu faptul ca apartine altei religii l-a facut singuratic, retras, ci excesiva sa timiditate. Altfel, om cumsecade, bun coleg, tare de treaba, n-ar jigni vreodata pe cineva, nu intra in discutii aiurea sau contradictorii. Singuratatea lui era si in afara serviciului, nu doar cu noi, colegii lui. S-a casatorit doar de vreo 4 ani si sunt convinsa ca sotia lui a fost si prima lui prietena. Azi are doi baietei grozavi, se inteleg minunat in familie. El a ramas tot retras, dar daca il intrebi ce-i fac copilasii, i se lumineaza fata, fara a spune prea multe cuvinte, el se rezuma la a zice:"bine, slava Domnului." Deci, rabdare, ca toate vin la timpul lor si poate chiar mai inspre folosul tau decat grabind lucrurile. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
| SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
| O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
| Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
| Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|
|