![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Politicienii te vor prost- ca sa praduiasca, sa muncesti pentru ei, sa le aduci lor profit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine ii impiedica pe elevi sa invete, daca vor? NIMENI! |
|
|||
|
|||
![]()
profesorii... din pacate. Atat timp cat profesorii vin la scoala si, in loc sa-si predea materia, povestesc despre reducerile din Real de saptamana trecuta, nici elevii nu au tragere de inima.
|
|
|||
|
|||
![]()
pana la urma eu nu caut aici sa exonerez elevii de vreo vina si nici sa plasez respunsabilitatea intreaga pe umerii profesorilor. eu cred ca problema e undeva la mijloc: chiar in relatia profesor-elev. Cat despre referirea la Harry Potter, subtextul era ca atat timp cat te adresezi unor oameni cu un nivel de limba si literatura romana submediocru, nu dai la bac un text destul de greu interpretat al lui Eliade, despre adevaruri imuabile ale vietii...
Iar examenul la medicina chiar e greu! anul asta suntem 2000 de candidati pe 325 de locuri, ceea ce inseamna undeva la 7 pe loc. Asa ca examen greu este, concurenta este... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu e chiar asa de mult 7 pe un loc, pe vremuri erau chiar mai multi, acum vreo 30 de ani, si-au iesit generatii de medici extraordinari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre copiatul la care faceam referire intr-un mesaj anterior, ideea era ca fata de anul trecut, cand supraveghetorii imparteau ciorne cu cerintele rezolvate, anul acesta nu a miscat nimeni. Semnalam doar o alta cauza a promovabilitatii reduse si, in niciun caz, nu faceam un elogiu copiatului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by LapetiteMoc; 03.07.2011 at 23:34:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand am dat eu bac-ul, acu 8ani, era deja intiparit obiceiul de a se strange bani de la elevi pt comisia de supraveghere...asa ca sa fie acolo. Si se copia...mult...foarte mult..aproape aveam teze trase la xerox. Ca elev imi era ciuda pentru ca am invata si iar invatat iar dupa asa bac toti colegii care abia stiau la ce probe au dat bac-ul aveau note mai mari sau la nivel cu mine. Ce satisfactie sa ai? Si sitemul nu s-a schimbat de atunci pt ca am un frate care a dat examen anul trecut si a mers totul pe acelasi principiu.
Tinand cont ca bac-ul meu a fost acu 8ani, o parte din colegii mei sunt deja profesori...banuiti cam ce fel de profesori? Nu generalizez, dar avem multi profesori incompetenti. Cat despre intrebarea topicului...ce popor vom ajunge? ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|