![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu o sa ne ia nimeni credinta. Poporul roman a supravietuit sute de ani sub jugul otoman. Iar cand i-am alungat nu au lasat in urma nici o moschee (spre deosebire de Bulgaria sau alte tari balcanice).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O privire obiectiva asupra istoriei noastre nu ne-ar strica...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu au fost razboaie, au fost lupte, cele mai multe date pentru ca nu mai voiam sa dam bir. Poate ca am avut si noi o contributie la stoparea tavalugului Otoman (care oricum s-a oprit la Buda in Primul Razboi Mondial) dar de aici, pana a spune ca noi ii domniam pe turci mi se pare cale lunga. e o parere personala care, sunt convinsa, poate fi combatuta! Totusi, voi milita, in continuare, pentru cunoasterea istoriei romanilor IN MOD OBIECTIV!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu te mai aprinde atat de repede fara chibrituri, ca se lasa gerul in curand! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cat despre aprins, sunt departe de a fi aprinsa:D ps: pt o cunoastere reala a fenomenului, recomand cartile lui Neagu Djuvara
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnisoara, felictari pentru bac, si succes la admitere. Aveti dreptate in ce ati scris, si ca fapte, si ca idee genearal: am fost imbatati prea multa vreme cu false amintiri, ale unei false istorii glorioase. Totusi...acum sarim peste cal, in partea unei autodenigrari exagerate. Nu, nu am fost vreodata "buricul Universului". Nu, nu "noi" am salvat Occidentul "eretic" de o presupusa extinctie prin sabii musulmane. Si tot asa... Dar nici nu suntem ghena Eurasiei, in toat sensurile acestui termen, chair daca una din metodele psihologice de masa favorite ale neocoloniastilor eurounionali este culpabilizarea, mai ales a clasei mijlocii (sau a ce a mai ramas din ea). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, asta este de fapt drama acestui popor.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|