Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2011, 18:53:52
richard_d's Avatar
richard_d richard_d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mflory Vezi mesajul
Deci sunt un esec, trebuia sa ma sinucid mai de mult..?Dar abia acum realizez asta, si-mi pare rau.Imi pare rau pentru ca trebuie.Trebuie sa lucrez la o croitorie, desi in conditiile in care noi stam zilnic avem posibilitatea sa n imbolnavim.Eu si multe alte persoane cu care am vorbit au fost spitalizate caci s-au imbolnavit(eu m-am accidentat la munca)..A fost groaznic sa stau in spital.Si acum sa ma intorc in acest loc care nu-mi promite decat vagi iluzii ca traiesc?..Am studiat teologia si profilul l-am avut limbi straine.Am invatat bine si mi-am castigat respect in societate, ca stiam sa vorbesc in termeni diferiti de alte persoane, sau ce?Dumnezeu stie ce prostii ziceam, imi pare rau de multe din lucrurile pe care le zic odata crezand ca sunt bune si apoi...De aceea ma incapatanez cateodata si nu mai vorbesc..ca sa nu mai am de ce sa regret..si totusi..Apropo, am 22 de ani, mersi de raspuns si sa stii ca eu nu as comite suicid, nu am puterea as o fac, din pacate..poate sa am noroc sa..eh, cn stie(sunt nebuna ca inca mai sper ca ceva o sa se schimbe..sunt!)Imi cer scuze, totusi asta cred..
Ai 22 de ani esti tanar(a). Daca ai studiat teologia, inseamna ca ai cat de cat studii (bacul si poate o licenta). Daca nu ai vocatie spre meseria de preot sau profesor de religie poti incerca sa complementezi studiile cu un master in Istorie sau sa intri la alta facultate. Esti tanar(a). De bine de rau pe criza asta ai un loc de munca. Te poate ajuta, chiar daca nu este cel mai sanatos loc. Ai grija de tine si menajeaza-te. Cum stai cu familia? Cauta sprijin acolo.
Din ce oras esti?
Reply With Quote
Vechi 06.07.2011, 19:17:18
Mflory
Guest

Implicit Motivul pentru care imi doresc sa fiu in viata

Citat:
În prealabil postat de richard_d Vezi mesajul
Ai 22 de ani esti tanar(a). Daca ai studiat teologia, inseamna ca ai cat de cat studii (bacul si poate o licenta). Daca nu ai vocatie spre meseria de preot sau profesor de religie poti incerca sa complementezi studiile cu un master in Istorie sau sa intri la alta facultate. Esti tanar(a). De bine de rau pe criza asta ai un loc de munca. Te poate ajuta, chiar daca nu este cel mai sanatos loc. Ai grija de tine si menajeaza-te. Cum stai cu familia? Cauta sprijin acolo.
Din ce oras esti?
Familia mea?...Oare poti sa crezi ca si asta este ceva relativ?Sora-mea a zis la un moment dat "Suntem o familie de nebuni.",cam asa a zis bulversata de intamplari.Am destule probleme in familie, un tata bolnav pe care sotia l-a parasit si l-a lasat cu noi cand trecea printr-o situatie deplorabila si avea nevoie de sprijin.Cat curaj are tata!Si m-a incurajat si p mine.Da, dar cine il vede asa cum il vad eu?Si cui o sa-i pese daca moare?Eu nu stiu ce voi face...Ceilalti, mai am un frate si o sora se duc sa o viziteze pe mama si sa s imprumute de la ea cu bani.Daca as avea si eu mai multi bani, crezi ca voi putea sa-mi cumpar dragostea sau respectul..?Poate asa trebuie sa se intample, poate o sa regret ca v-am spus toate acestea, sau poate nu.Spiritual eu nu il sprijin pe tata, ma tem ca nu as putea.Ce pot eu sa fac?Scuze, insa nu doresc sa dau mai multe detalii si recunosc, nu prea am incredere in oameni..totusi, exemplul e tata, sunt persoane care iubesc cu adevarat, pana la capat.(cred ca pentru ca il iubesc si eu imi doresc inca sa mai traiesc..)
Reply With Quote
Vechi 06.07.2011, 19:38:57
BursucGabrielaIonela BursucGabrielaIonela is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2006
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru BursucGabrielaIonela
Implicit

De ce inca mai traesti?

Buna intrebare. Eu as spune ca dincolo de suferinta si toate incercarile prin care treci totusi nu ai cum sa nu tii cont de un lucru: traesti pentru ca Dumnzeu iti mai da o sansa, de a fi mai buna mai puternica si de ce nu de face ceva pentru mantuire. traesti pentru ca nu tot ceea ce credem noi ca ne este bine ne este si de folos. Eu zic totusi sa multumesti lui Dumnzeu ca mai vezi lumina soarelui. Draga mea eu am pierdut o fiinta draga acum un an si acela este sotul si nu am decat 29 de ani el avea 34. asa ca te inteleg prin ce treci cu tatal tau.
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri.
http://ioanagabi.weblog.ro/
Reply With Quote
Vechi 06.07.2011, 20:24:01
Mflory
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de BursucGabrielaIonela Vezi mesajul
Draga mea eu am pierdut o fiinta draga acum un an si acela este sotul si nu am decat 29 de ani el avea 34. asa ca te inteleg prin ce treci cu tatal tau.
Ma bucur ca ai curaj si putere sa-ti raiesti viata in lipsa lui.Cred ca te-a iubit si el foarte mult.Depinde si conjunctura in care ni se intampla unele lucruri in viata, cum spunea cineva aici pe forum.
Am uitat sa-ti multumesc, scuza-ma!Merci!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
rau si bine, suferinta fericire, viata

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! FireSpirit Generalitati 128 23.09.2011 12:45:46
Ajutati-ma sa traiesc! stelica67 Umanitare 104 12.05.2010 21:45:02
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:33:08
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:31:49
Cum traiesc crestinii in lume Tudor Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 21.11.2006 14:13:17