![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca asa vrei tu, atunci OK! Eu as prefera sa folosesc cuvantul nostru: BINE. referitor la postare: te-am citat, deci tu ai vorbit despre asta pe acest forum. Tot binele! Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2011 at 21:52:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu la asta m-am referit, bine?Ma refer la duhovnic, despre asta nu vreau sa vorbesc si da subiectul ala l-am postat diferit tocmai de aceea m-am enervat putin.Am primit raspunsurile si va multumesc.La subiectul acesta vreau sa solicit sprijin cum am spus moral si raspuns la ce am scris in mesaj, pentru ca voi fi si eu confuza apoi si cred ca si cititorii dk s amesteca toate subiectele pe unul..ok?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai, mai, daŽrepede-ti sare tandara! Si eu care credeam ca ai nevoie de ajutor...
Ramai cu bine! |
|
|
|||
|
|||
|
Oare stiti sau nu sa oferiti ajutor?Normal ca o persoana cu necazuri nu vrea altele noi asa ca va rog, daca nu aveti de spus ceva care sa ma ajute, sa nu mai postati.Va rog, din suflet, bine?
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta am incercat sa fac. Citeste postarile mele.
[/quote]Normal ca o persoana cu necazuri nu vrea altele noi asa ca va rog, daca nu aveti de spus ceva care sa ma ajute, sa nu mai postati.Va rog, din suflet, bine?[/quote] Ai reactionat extrem de nepotrivit, destul de ciudat, la remarca mea, cauza-efect... Si respectand rugamintea ta, ma opresc. Tot binele din lume. |
|
|
|||
|
|||
|
Cineva spunea ca " dragostea este o stare de imbecilitate tranzitorie ", eu tind sa cred ca tineretea certifica aceasta stare. De ce se face atata caz pe o lipsa de caz ? Cand persoana are doar chef de un " caz " specific tineresc.
Atatea comentarii respinse cu tot atatea remarci dezinteresate ! Mai femeie, revino-ti in fire ! Nu vrei decat sa strigi in gura mare, EXIST !. si, cam atat, restul sunt banalitati in ceea ce te priveste. Numai neputinta te poate face sa strigi cu adevarat ca nu mai poti, si nu acea trecatoare si superficiala a deziluziilor, ci aia care-ti macina viata insasi, atat fizic, cat si psihic, aceea pe care simti ca nu o mai poti controla nici macar cu un strigat de disperare. Cunosc o mama care si-a ingropat copilul adolescent, a trebuit inainte de aceasta sa-i aseze cu manutele ei atat de protectoare, capul alaturi de trunchi, pentru ca murise in accident de masina. Ai idee ce inseamna aceasta ? Nici nu exista in dictionar un termen pentru o astfel de suferinta. Iar noi strigam aici in gura mare ca ne-am saturat de NIMIC. Asteapta sa fii mamica, rezerva-ti energia si sentimentele pentru acest lucru si uita de ignoranta si prostia oamenilor pe care nu le vei putea eradica sau controla vreodata.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 06.07.2011 at 22:50:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In cele din urma lumea nu se va schimba, lucrurile nu se vor schimba, doar perceptiile noastre asupra acestora se vor schimba si vom indrazni sa vedem viata altfel, si vom indrazni sa simtim altfel, si vom reusi sa ne formam lumea pe care ne-am dorit-o, din aceiasi lume altadata dispretuita. NOI INSINE suntem esenta lucrurilor......
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 06.07.2011 at 22:08:35. |
![]() |
| Tags |
| rau si bine, suferinta fericire, viata |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 13:45:46 |
| Ajutati-ma sa traiesc! | stelica67 | Umanitare | 104 | 12.05.2010 22:45:02 |
| Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:33:08 |
| Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:31:49 |
| Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 15:13:17 |
|
|