Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2011, 15:16:15
VictorS
Guest

Implicit

Nelamurirea era daca acolo unde apare "Apoi: Sfinte Dumnezeule..., Preasfânta Treime..., Tatăl nostru...," se citesc doar paragrafele urmatoare :
Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte Fără-de-moarte, miluiește-ne pre noi. (de 3 ori)
Preasfântă Treime, miluiește-ne pre noi. Doamne, curătește păcatele noastre; Stăpâne, iartă fărădelegile noastre; Sfinte, cercetează și vindecă neputințele noastre, pentru Sfant Numele Tău.
Tatăl nostru, care ești în ceruri, sfințească-se numele tău: vie Împărătia Ta; fie voia Ta, precum în cer, asa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; și ne iartă nouă păcatele noastre precum și noi iertăm gresiților noștri; și nu ne duce pe noi in ispită, ci ne izbavește de cel viclean.
sau se citesc toate rugaciunile incepatoare.

In legatura cu nelamurirea legata de "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi (se repetă dupa troparele care nu au înainte Slavă... sau Și acum...), o sa ma folosesc de linkul asta http://www.biserica-mihai-viteazul.r.../paraclis1.htm si unde apare "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pre noi!" fac un semn in carticica mea de rugaciuni ca sa stiu ca acolo trebuie. Sper sa fie corect ce am zis.

Multumesc
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
paraclis ionutt Muzica Bisericeasca 0 19.04.2012 11:55:10
Diferenta intre Paraclis si Acatist andrutza151 Rugaciuni 2 03.03.2011 10:18:18
de ce nu este cantarea 2 in paraclis? ghost7 Rugaciuni 1 05.04.2010 20:46:45
care este diferenta intre paraclis si acatist? annajanette Generalitati 3 09.03.2010 23:12:10
psalmi padrevicentiu Generalitati 4 21.10.2007 20:32:43