![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Depinde de profil, sa nu crezi ca un asistent nu s-ar pricepe sa faca asta. De ex. stiu pe cineva care si-a facut o lucrare singur, seful de catedra fiind 90% depasit de subiectul lucrarii.. :) Cu ce a contribuit el? Pai scrie oleaca mai asa, mai pune un capitol cam asa, cuprinsul sa fie asa, etc. Cum de a avut subiectul respectiv? Si l-a ales singur, din afara listei facute de profesor, avea o pozitie mai privilegiata :) Asadar nu te grabi cu concluziile. Si tot nu m-ai lamurit cu alte aspecte, de ex. nr. de locuri stat/particular la profilul respectiv (care este mai exact), cum munceste omul ala 80 ore pe saptamana si daca ii cere facultatea cele 10 ore de cercetare pe zi si e platit suplimentar pentru ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din punct de vedere legal, un asistent nu poate coordona lucrari. Doar un conferentiar sau un profesor. In rest, discutia pur si simplu nu are rost pentru ca fiecare vorbeste din directie opusa : unul din interiorul sistemului, celalalt din exterior. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ce pacat ca atitudinea asta nu tine loc de adevar.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In schimb, in cazul tezei de doctorat, este obligatoriu sa fie un profesor universitar cel ce te coordoneaza, conform legii. Citez: 'D. Conducătorul de doctorat Art. 166. — (1) Pot fi conducători de doctorat persoanele care au obținut dreptul de conducere de doctorat înaintea intrării în vigoare a prezentei legi, precum și persoanele care au obținut atestatul de abilitare, având cel puțin funcția de lector/șef de lucrări, respectiv de cercetător științific gradul III. (2) Calitatea de conducător de doctorat este acordată prin ordin al ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului, la propunerea CNATDCU de acordare a atestatului de abilitare, în conformitate cu standardele și procedurile elaborate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Aceste standarde se stabilesc pe baza unor criterii de evaluare relevante la nivel internațional, propuse de CNATDCU și aprobate prin ordin al ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului. Standardele minimale de acceptare de către CNATDCU a dosarului pentru obținerea atestatului de abilitare nu depind de funcția didactică sau de gradul profesional și sunt identice cu standardele de acordare a titlului de profesor universitar.' |
|
|||
|
|||
![]()
Cel putin functia de sef de lucrari zice acolo. Sef de lucrari nu inseamna profesor universitar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cate stiu eu, coordonatori pot fi de la lectori in sus, mi se pare ca pot fi si asistenti, dar trebuie aprobare speciala... Stiu asta pentru ca mi-am dat licenta cu un proaspat lector, care s-a implicat si m-a sprijinit cu informatii, carti, bibliografie, sprijin moral ; la disertatie am preferat un prof. univ., sa ma lase in banii mei; am zis mersi ca macar mi-a citit lucrarea, desi nu cu foarte multa atentie, dar am avut colegi carora profesorii nici macar nu au avut cand sa le citeasca... In general, se stie foarte bine cine are timp si disponibilitate sa se implice si cine nu, deci studentul alege in cunostinta de cauza.
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de ce va plangeti atata de nivelul tineretului roman, unii din creationistii ce-si duc veacul p-aici se aseamana destul de mult cu ei. O doamna vorbea pe la inceput despre un elev care zicea ca n-are nevoie de facultati pentru a intoarce banii cu lopata. Asa face si creationistul: el n-are nevoie de studii superioare pentru a intra in dezbateri legate de biologie, paleontologie sau evolutionism, e de ajuns sa citeasca 2-3 aberatii pe sfaturiortodoxe.ro si gata, combaterea evolutionismului devine floare la ureche.
Si-n plus, sunt curios cum s-ar fi descurcat initiatorul topicului la proba de limba romana.
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi lucru poti sa-l spui si despre evolutionisti, chit ca fac pe savantii si ii dau ca stiinta a facut a dres si a explicat, ca religia e asa si pe dincolo, nu fac decat sa citeze ca papagalii de pe site -urile de educatie "materialist-stiintifica", ei in sine necunoscand efectiv nici macar 1% din lucrurile la care fac trimitere.
Oricum, topicul este despre altceva, frustrarile astea ateiste puteai sa le manifesti pe topicurile dedicate pentru asa ceva. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|