Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2011, 00:04:31
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Sper ca ai inteles ca nu trebuie sa incurajezi lenea si indolenta acelei persoane prin a-i reface tu lucrarea. Nu mai sta pe ganduri si arunc-o la cosul de gunoi. Iar pe respectiva pune-o pe check list, ca si colaborator indezirabil, daca se repeta abaterile.

PS: si eu am fost crescuta tot ca tine. :)
Pai stai asa sora, unde ne grabim ?
Cine suntem noi sa judecam pe aproapele nostru ? Cu ce drept sa facem judecata cind Hristos spune contrarul ?
Iar inafara de asta nu se cade sa nu-l iubim pe aproapele nostru si sa nu-i aratam dragostea pe care i-o purtam... iubindu-l ca pe noi insine ?
Cum sa procedam astfel cu el ? Cine ne da dreptul sa facem asa ?
Nu este iubirea a mai mare dintre virtuti, si iertarea tot asa, mai inainte de corectitudine si de a nu incuraja nu stiu ce .... ?

Pai 2 ani am umplut forumul de l-am inrosit cu iubirea si nejudecarea aproapelui dar cind este sa facem , de facut , facem altceva ?
Ce invatatura este aceea cind din gura zicem ceva si din fapte facem altceva ? Cum se cheama ea, ia sa vedem ?!?!
Revenind la noi, nu ne spune Hristos ca omul se judeca dupa fapte si nu dupa vorbe ? ca din vorbe toti suntem ortodoxi putrezi de iubirea si iertarea aproapelui dar din fapte ... nici pe departe !!!!

Eu nu mai inteleg nimic (in realitate , este clar ce este de inteles !) din ambivalenta aceasta .
Chiar acum 2 luni am avut un alt exemplu, cu sora Marimira, care propovaduia iubirea si nejudecarea aproapelui de numa-numa . Era stindardul iubirii si nejudecarii pe forum pina ce a dat ispititorul cu ea de pamint si a casunat pe Traditie 1 pe threadul deschis chiar de tine cu ilustrate din frumoasa Romanie , si pt. ca nu i-a placut postarea lui ,,denigratoare " la adresa Romaniei la facut cu ou si cu otet uitind de mult trimbitata iubire si iertare .
Acum un nou caz !

Vorba lui Teo Trandafir : deci, ce sa intelegem noi de aici ?
Vechi 11.07.2011, 00:17:28
ducesa ducesa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit mda..

am facut rost intr-un final de recomandarea pr,dar nu datorita ajutorului dat de persoanele acestui forum :)..eu am venit pe un forum ortodox tocmai pentru ca eu credeam ca aici gasesc cele mai bune indemnuri,un gand bun,o vorba buna..nu a fost chiar asa cum ma asteptam,ce`i drept.dar nu ma plang.toti suntem buni la a judeca pe altul,nu?
multi m-au acuzat ca vezi dom`le nu am un duhovnic.de acord.dar nimeni nu a privit in profunzime din cei care au dat cu piatra..probabil nu s`au intrebat in niciun moment care ar fi cauza..asta este!
Dumnezeu sa va lumineze mintile !!!
p.s: zaharia,imi place cum comentezi tu intr-un mod obiectiv
p.p.s: am mai intrat ca vizitator pe acest forum inainte sa postez,deja stiu de cine sa ma feresc :))
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 00:25:11
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ducesa Vezi mesajul
am facut rost intr-un final de recomandarea pr,dar nu datorita ajutorului dat de persoanele acestui forum :)..eu am venit pe un forum ortodox tocmai pentru ca eu credeam ca aici gasesc cele mai bune indemnuri,un gand bun,o vorba buna..nu a fost chiar asa cum ma asteptam,ce`i drept.dar nu ma plang.toti suntem buni la a judeca pe altul,nu?
multi m-au acuzat ca vezi dom`le nu am un duhovnic.de acord.dar nimeni nu a privit in profunzime din cei care au dat cu piatra..probabil nu s`au intrebat in niciun moment care ar fi cauza..asta este!
p.p.s: am mai intrat ca vizitator pe acest forum inainte sa postez,deja stiu de cine sa ma feresc :))
Ducesa, daca Dumnezeu a rinduit sa-ti implinesti nevoia , ramii sub aripa Lui ca tare bine este acolo !
Vechi 11.07.2011, 01:29:12
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Ceea ce ai vazut tu pe acest forum este doar inceputul unui lung sir de sminteli si dezamagiri,dar nu deznadajdui.Dumnezeu sa faca voia Lui cu tine !!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 02:20:20
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Implicit

Citat:
Ce bine ca ai reusit!! La ce sectiune vrei sa te inscrii? Multe binecuvantari in continuare! :)
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 02:57:52
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
Numai ca Zaharia comenta la modul zeflemitor. Prietenii stiu de ce. :)
Si da, fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur(a).
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 11:06:32
LittleSparrow LittleSparrow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2011
Implicit

Citat:
Este cât se poate de trist că am ajuns să ne ferim unii de alții.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 13:29:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Care era citatul ala cu Adevarul transformat in bata?

Bata si scut de fapt, dai indiscriminat cu bata, pe urma te ascunzi in spatele adevarului (si/sau a canoanelor, pe care le intelegi cum te taie capul) si cand se revolta lumea, trambitezi ce martir esti..

""Fiecare cuvant al nostru trebuie cugetat cu grija, caci la fiecare cuvant se pune in joc Adevarul". – Parintele Serafim Rose"

Cine s-ar gandi ca e o afirmatie cu doua taisuri?
Toti care o citeaza copios, isi inchipuie ca tin sabia de maner..

Last edited by AlinB; 11.07.2011 at 14:13:38.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 14:18:00
mihaila_alin
Guest

Talking Auaileu

mama ce ma doare me,nu mai da moga cu bota,nu mai dadea me!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2011, 19:26:13
ducesa ducesa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

buna !!!
multumesc din suflet celor ce m`au sprijinit...maine ma duc sa iau Inalta Binecuvantare.astfel voi putea sa fac ultimul demers pt a finaliza inscrierea
@adriana..o sa urmez sectia de teologie-didactica.

~ incercati sa nu va mai intzepatzi reciproc ..faceti un efort la nivelul unei zile macar

sa incercam sa fim mai buni..caci oricat de buni am fi tot nu suntem destul de buni (Arhim. Arsenie Papacioc)
O seara excelenta va urez !
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare