Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2011, 10:09:14
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Ce mai face Teo Trandafir? Sper ca si-a revenit cu bine dupa operatie.
Carevasazica, Zaharia draga, tot mai suferi dupa Marimira. Vad ca te-a marcat, nu gluma.

In relatiile de zi cu zi, la munca, acasa, in societate, Domnul nu ne-a cerut sa fim nătângi.
Ci a zis sa fim intelepti ca serpii, dar nevinovati ca porumbeii.
Eu din povestea lui Glykys am inteles care e genul respectivei, am intalnit si eu destui "destepti" din astia.

PS: Zaharia, iarta-ma, dar esti cam "varza" la comunicarea virtuala. Pe viu, probabil ca e alta mancare de peste. :)
Minata fiind de prejudecatile tale nici macar nu mai stai sa zabovesti la modul serios al postari .
Eu nu din gluma sau din smecherie am facut aceste postari ! Nu imi plac glumele de prost gust, nu le fac si nu le primesc dar nici fatarnicia .
Se stie f. bine ca au fost threaduri dedicate celor mai diverse lucruri (surori aflate in suferinta, familii sau oameni nevoiasi , abjurati de la credinta ortodoxa, privind vestimentatia de toate zilele si si in biserica, spovedania si darea de canoane ca si implinirea acestora , portul parului si al barbii, viata de zi cu zi a crestinului si marturisirea lui ortodoxa prin fapta si exemplul personal , si cite si mai cite sute de threaduri) in care se facea coada la a posta ridicolul cum ca iubirea si iertarea sau ajutorul in rugaciune este otova , fara nici un considerent , fara nici o rigoare ! Ba au iesit polemici care au dus la inchidere de threaduri din cauza atitudinilor stupide, mult inafara canoanelor si a poruncilor Hristice dar care erau sustinute in grup (se poate spune dupa atitudinea vehementa ca si in ...haita !) si care in felul acesta a schimbat dreapta marturisire a Adevarului , a poruncilor hristice si a sfintelor canoane cu ce crezi , cu ce voia grupul !
Ba, se gaseau grijulii de serviciu care nu aveau nici in clin si nici in mineca cu marturisirea ortodoxa ci cu dorinta neostoita cica de socializare (de birfa , in traducere directa !) si mai ales cu dorinta de moment a grupului de a impune o vointa absurda , prosteasca si care in loc sa caute sa indrepte si sa sprijine marturisirea adevarata dadeau busna , plini de bunatate, de iertare si iubire frateasca , la Admin si staruiau sa se inchida threadul . Astia sunt marturisitorii implicati in birfe !
Si acum ce sa vad ... ete, o intoarcere asa de 180 de grade si o justificare docta ?!?!? . Aiurea !!!!!...
Credeti dvs. sora ca eu glumesc ! Dar acestia sunt marturisitorii care atunci cind vor ei zic ceva iar cind nu , spun altceva si da o justificare in virful buzelor de genul : vazusi ma, ce credeai ca ma inveti tu pe mine teologie ! Pe mine nu teologia ma intereseaza băăăă, ci marea prietenie cu orisicine care are chef de birfa !

Incercati sa speculati intimplarea cu Marimira intr-un mod jenant , neasteptat pt. mine. Pe mine nu ma intereseaza neaparat munele ci tehnica , stratagema prin care se incearca manipularea forumului la un moment dat . Acum dvs. v-ati alaturat ei si ati devenit 2 cazuri . Sunt mult mai multe dar multa vreme m-am facut ca nu le vad desi un adevarat crestin lupta pt. adevar, nu se acopera cu indiferenta si apoi marturiseste pe la colturi si prin raspintii : e, ii iert, toti gresim, toti suntem, pacatosi ... ce sa facem...i-am iertat pe toti ! Prima conditie a iertarii duhovnicesti este indreptarea raului produs iar apoi renuntarea la a-l mai face . Asa ca pina lam iertare ... este cale lunga , altminteri nu ii este de nici un folos iertarea celui ce a gresit , cum lesne se vede si pe forum !

Eu nu am glumit si nu glumesc cu nimic desi cit de injurat birfit si turnat pe la Admin am fost... numai eu stiu ! Cu marturisirea ortodoxa nu este de gluma iar ca o remarca finala amintesc semnatura, motoul, sorei Miha-anca despre ceea ce vorbim fiecare

"Fiecare cuvant al nostru trebuie cugetat cu grija, caci la fiecare cuvant se pune in joc Adevarul". – Parintele Serafim Rose

Last edited by zaharia_2009; 11.07.2011 at 10:23:27.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare