![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De unde stii tu mai la ce concluzii am ajuns eu si ce meniuri favorite am? Doar ti-am pus o intrebare nevinovata... Tu nu ai auzit de grupul de initiativa care va readuce Inchizitia la locul de cinste pe care il ocupa in vremurile de trista amintire? Vrei sa te parasc ca umbli cu ghicitorii? Citat:
Isus zice ca: „...nimic din ce intră în om de afară nu-l poate spurca. Fiindcă nu intră în inima lui, ci în pântece, și apoi este dat afară în hazna” Eu ma gandeam ca se referea microbii si la organismele vii pe care vrand-nevrand le ingurgitezi daca mananci cu mainile necurate. Ma asteptam ca evanghelistul sa explice: „ zicand astfel Isus a anulat spalarile rituale.” Ce ma intriga este concluzia evanghelistului: A zis astfel, făcând toate bucatele curate. Adica era vorba despre bucate nu despre maini necurate, spalari rituale sau igiena. Bucate = hrana. Parerea mea. Mi-e dificil sa inteleg bucate = maini necurate. Dupa Marcu toate bucatele au fost facute curate de Isus. Adica si broastele si sobolanii si omizile. In cazul in care concluzia evanghelistului e corecta abia astept sa comand niste fudulii de cimpanzeu. Macar ca as prefera niste omizi crocante langa un pahar cu lapte. Dar, ma gandesc acuma, daca e doar o adaugire tarzie in textul sacru? Hm... Citat:
Eu as zice ca poate semnatura e cu banat...mai stii? |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|