![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut Sandu,
Uite pe plan fizic iti pot recomanda niste ceaiuri: pentu emotivitate - talpa gastii+paducel iar pentru trsitete - ciubotica cucului. Si eu am fost un tip foarte emotiv iar cu aceste ceaiuri si un regim naturist am reusit sa imi recapat increderea in mine, sa ma redescopar ...sa-mi descopar multe calitati pe care le aveam dar erau stinse in mine. Acum sa stii ca toate starile noastre fizice sunt doar o reflexie a starii noastre pshihice adica trupul este o oglinda a sufletului....deci in concluzie trebuie sa ai grija in primul rand de suflet . Si cum avem grija de suflet: rugaciune, post si spovedanie. Uite iti dau si niste invataturi ale Parintelui Arsenie Boca pentru care eu am o mare evlavie. Citind cartile acestui mare duhovnic eu m-am retrezit la viata (recomand cu caldura sa citesti cartea Tinerii, Familia și copiii născuți în lanțuri). Ai sa-ti gasesti mute raspunsuril caror pana acum nu puteai sa le raspunzi. "Rugăciunea e respirația sufletului, iar postul e apa care stinge văpaia patimilor." "Spovedania deasă la Preot, postul trupului și al minții, rugăciunea și pocăința sunt cele mai puternice arme în lupta împotriva desfrânării." "Dacă nu e sănătate e scăzută și credința." "Viața înfrânată duce la redobândirea sănătății încât să poți deosebi binele de rău." Acum referitor la faptul ca nu ai cunoscut nci o fata - sa o iei ca pe un mare dar...nu e o rusine...lasa-i pe cei din jur sa rada. Eu mi-as dori sa am varsta de 25 de ani si sa nu fi cunoscut vreo fata. Gandeste-te ca poate Dumezeu are un plan cu tine. Roaga-te sa iti afli drumul in viata ...si eventual mergi la un duhovnic bun (poate la o manastire) si cere un sfat. Sa fie de folos! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|