Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2011, 18:42:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Salut Sandu,

Uite pe plan fizic iti pot recomanda niste ceaiuri: pentu emotivitate - talpa gastii+paducel iar pentru trsitete - ciubotica cucului. Si eu am fost un tip foarte emotiv iar cu aceste ceaiuri si un regim naturist am reusit sa imi recapat increderea in mine, sa ma redescopar ...sa-mi descopar multe calitati pe care le aveam dar erau stinse in mine. Acum sa stii ca toate starile noastre fizice sunt doar o reflexie a starii noastre pshihice adica trupul este o oglinda a sufletului....deci in concluzie trebuie sa ai grija in primul rand de suflet . Si cum avem grija de suflet: rugaciune, post si spovedanie. Uite iti dau si niste invataturi ale Parintelui Arsenie Boca pentru care eu am o mare evlavie. Citind cartile acestui mare duhovnic eu m-am retrezit la viata (recomand cu caldura sa citesti cartea Tinerii, Familia și copiii născuți în lanțuri). Ai sa-ti gasesti mute raspunsuril caror pana acum nu puteai sa le raspunzi.

"Rugăciunea e respirația sufletului, iar postul e apa care stinge văpaia patimilor."
"Spovedania deasă la Preot, postul trupului și al minții, rugăciunea și pocăința sunt cele mai puternice arme în lupta împotriva desfrânării."
"Dacă nu e sănătate e scăzută și credința."
"Viața înfrânată duce la redobândirea sănătății încât să poți deosebi binele de rău."

Acum referitor la faptul ca nu ai cunoscut nci o fata - sa o iei ca pe un mare dar...nu e o rusine...lasa-i pe cei din jur sa rada. Eu mi-as dori sa am varsta de 25 de ani si sa nu fi cunoscut vreo fata. Gandeste-te ca poate Dumezeu are un plan cu tine. Roaga-te sa iti afli drumul in viata ...si eventual mergi la un duhovnic bun (poate la o manastire) si cere un sfat.

Sa fie de folos!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cand unul din parinti ramane singur Carine Generalitati 15 27.08.2011 18:52:52
SF.Maslu cu un singur preot? anisoara Generalitati 10 12.07.2011 02:39:11
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Isus cu un singur ''i'' Templier Knight Generalitati 63 12.12.2010 14:20:27
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL LapetiteMoc Maslul 0 05.05.2009 14:51:14