Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 16:41:50
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Banuiesc ca o aberatie de asemenea nivel nu putea sa provina decat din tara unde arta propagandei a fost dusa pe "cele mai inalte culmi de progres".

Oameni buni, voi realizati ca, daca intr-o tara presupus civilizata (adica cu oameni de stiinta, cu scoli, cu apa calda la robinet etc..), si presupus credincioasa ortodoxa, s-ar fi DOVEDIT STIINTIFIC toate chestiunile astea, apoi ar fi fost CRIMA ca popa si apa sfintita sa lipseasca din orice salon de operatie ?

Domnule Catalin, daca sunteti atat de convins ca rusii au dreptate, va provoc la un experiment:

Scoateti un litru de apa verzuie, cu mormoloci, dintr-o balta mai veche de pe ulitza, treceti-o prin sita ca sa separati algele si mormolocii, inmultiti-o cu un litru de agheasma si beti-o pe toata.
Pe forumul catolic am dat si link-ul catre site-ul catholica.ro, care avea acelasi articol despre experimentele din Rusia.
In schimb catolicii au alte metode de pastrare a apei, o sareaza (chiar episcopul spune asta): http://www.informatia-zilei.ro/sm/re...-din-biserici/
Asa scria si la minunea cu Mihai Viteazu, catolicii au sarat apa sfintita.
Noi nu avem nevoie de sare pentru ca avem har si din aceasta cauza nu se strica apa un timp, nu e envoie sa adaugam un conservant.

Cum am scris in mesajul de mai sus apa sfintita pe care am pastrat-o eu timp de un an jumatate era inmultita cu apa de la fantana din biserica. Acum nu stiu cum era apa de la fantana, probabil e o fantana cu apa care curge si la robinet, n-am stat sa verific.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre aghiasma DanielaVoica Calugarul 23 16.01.2013 15:08:32
Aghiasma larisa maria Generalitati 16 08.01.2011 09:13:41
AGHIASMA (Sfintirea apei) pui Preotul 23 22.01.2009 17:50:35
experiment... Cristi007 Pocainta 9 04.01.2009 13:59:35
experiment "religios" oni91 Teologie si Stiinta 10 22.01.2008 21:26:01