Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2011, 09:44:08
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Sunteți și dvs. liberă să vă rugați ca Dumnezeu să-l învie pe mort. E cu totul altceva.
Sint libera sa ma rog pentru un om decedat, asa cum a facut Isus. Puteti sa-mi spuneti mai exact, unde in biblie, oriunde, gasiti un verset care sa-mi interzica sa fac asta? Nicaieri. Domnul nostru Isus Cristos nu a facut nimic care sa contravina Sfintei Scripturi. Daca el s-a rugat pentru un mort o voi face si eu.

PS. Noi sintem invatati, de exemplu, sa ne rugam pentru osutafaraunu si nu pentru sanatatea lui osutafaraunu, sau pentru a se converti la catolicism, sau... Pur si simplu sa ne rugam pentru el, ca Domnul stie mult mai bine decit mine nevoile lui, chiar inainte ca eu sa i Le cer.

Citat:
De ce nu citați și versetul următor? Pentru că el lămurește că e vorba de oamenii vii, nu cei morți.
Versetul urmator lamureste ca e vorba de imparati si inalte dregatorii; unde vedeti lamurit ca e vorba de vii? Eu vad lamurit ca e vorba de "toti".
Citat:
Nu există un asemenea verset în Eclesiastul! Din ce fel de Biblie citați?
Biblia Ortodoxa on line;
Citat:
Nu vă mai obosiți cu apocrifele.
Cartile Macabeilor nu sint apocrife.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" cristiboss56 Din Vechiul Testament 55 08.08.2013 15:11:31
Care sunt "gaurile" stiintei? Bast-et Teologie si Stiinta 28 19.09.2010 11:30:28
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 01:19:20
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " cristiboss56 Generalitati 22 16.02.2009 00:49:08