Ajutor de la Sfantul Nectarie
In acest moment in care scriu prietenul meu trece prin probleme grele de sanatate, dar mi-am pus toata nadejdea in Sfantul Nectarie la care ma rog zilnic impreuna cu mama lui si care stiu ca o sa il ajute sa se insanatoseasca.
De altfel, despre Sfantul Nectarie am aflat nu cu mult timp in urma prin mama prietenului meu care a primit cartea despre minunile Sfantului de la o prietena care a aflat in ce impas ne aflam din cauza problemelor de sanatate ale prietenului meu. Ajutor am mai primit din partea Sfintilor. Eu ma rugam mai ales Fecioare Maria, la casa careia am si fost in Turcia. De acolo, mi-am cumparat o icoana a Fecioarei de care sunt nedespartita de atunci si care m-a ajutat de multe ori. Icoana Fecioarei Maria am purtat-o cu mine si la un examen in timpul facultatii la o materie care nu era punctul meu forte si la care se obtinea f gru nota de trecere. Examenul a avut 2 probe:scris si oral. La proba scrisa am obtinut nota minima cat sa intru la proba urmatoare, iar la oaral am tras un bilet cu singurul subiect pe care nu il stiam deloc. Din fericire insa la final profesorul mi-a spus ca nu stie ce s-a intamplat, ca el crede ca citez "am aprins lumanari pe la ceva biserici" pt ca el simte ca trebuie sa ma treaca acel examen, dar nu intelege de ce. Si asa am trecut cu bine examenul.
In ceea ce il priveste pe Sfantul Nectarie, am simtit prima data ajutorul din partea lui pe cand eram cu prietenul meu in spital si alergam pe la usile doctorilor cu sora lui ca sa ne aprobe niste acte pt a putea fi tratat in strainatate pt ca in Romania boala de care sufera nu poate fi tratata. Pt a obtine un astfel de dosar ai nevoie de semnatura a trei medici din Romania care sa ateste ca nu pot trata boala respectiva in Romania. Obtinusem semnatura unui singur medic, iar unul din ei au refuzat categoric sa semneze. Motivatia nu ne-a dat-o, pur si simplu a zis ca nu semneaza. Alt medic ne-a sfatuit sa ne intoarcem a doua zi sa discutam cu doctorul care nu a vrut sa semneze poate il gasim intr-o alta dispozitie. Atunci eu m-am rugat Sfantului Nectarie sa ne ajute si a doua zi cand sora prietenului meu s-a dus sa vorbeasca cu medicul care nu a vrut sa semneze, acesta a acceptat in cele din urma sa ne dea semnatura si am reusit sa intocmim dosarul pt a pleca la tratament.
Tratamentul a decurs bine, doar ca au fost si efecte secundare. Si in clipa de fata dupa o luna de zile de la tratament inca ne aflam in spital pt recuperarea (in acest timp a facut fizioterapie si a primit tot felul de medicamente), dar am depasit pana acum totul cu bine tot prin rugaciuni catre Sfantul si catre Maicuta Domnului. Tot cu ajutorul lui Dumnezeu, aici, pe meleaguri straine am intalnit o doamna care este plecata din Romania de aproximativ 30 de ani si care ne-a avut din toate punctele de vedere. Ma rog la Sfantul Nectarie si la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa trecem si de ultimul hop pt ca medicii ne-au spus ca s-ar putea sa mai aiba nevoie de inca o operatie dupa perioada aceasta de recuperare si nu ne dorim sa mai fie nevoie si de aceasta.
Doamne ajuta !
|