Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.07.2011, 17:00:23
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Spui niste tampenii si prostii FF MARI.de unde sti ca sunt de acord simpatizantii LEGIONARILOR cu ce s-a petrecut in NORVEGIA? DORMI LINISTIT CA NU TE TREZESTE NIMENI
Pai ce e diferit intre ce a facut nebunul asta in Norvegia si ce au facut legionarii in Romania? In afara faptului ca asta e singur, iar legionarii erau mai multi?

Citat:
Este exact ca și când ați spune că există o sectă care împacă satanismul cu creștinismul. Oricât de mare e devierea spirituală a lumii noastre, nu se pot împăca minusul și cu plusul. S-ar neutraliza, ar ieși ceva ce nu mai e nici minus, nici plus: o aberație.
Aberatie sau nu, nu e vina mea ca nu aveti o carte sfanta mai clara, care sa nu fie atat de interpretabila.
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 24.07.2011 at 17:02:59.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 17:17:05
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Pai ce e diferit intre ce a facut nebunul asta in Norvegia si ce au facut legionarii in Romania? In afara faptului ca asta e singur, iar legionarii erau mai multi?

Aberatie sau nu, nu e vina mea ca nu aveti o carte sfanta mai clara, care sa nu fie atat de interpretabila.
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism.
In primul rand vorbeste la prezent. iar LEGIONARII NU AU FACUT atat de mult pe cat se spune.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 17:25:26
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc Vezi mesajul
In primul rand vorbeste la prezent. iar LEGIONARII NU AU FACUT atat de mult pe cat se spune.
În orice caz, MULT mai puțin decât liberalii. Ca să nu mai vorbim de comuniști.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 17:43:16
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
În orice caz, MULT mai puțin decât liberalii. Ca să nu mai vorbim de comuniști.
dar sunt mai judecati decat liberalii si comunistii
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 17:44:15
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Daaa, sigur ca au sarit repede ateii de pe forum si au aratat cu degetul: e crestin; si ce? L-a pus preotul sa faca asta? I-a dat binecuvantare episcopul? E un dezaxat, putea fi si baha'i, ca tot aia e. Dar au venit ateii de serviciu cu punctarea "fundamentalist crestin"- uitand sa se documenteze si sa ....rationeze (ca tot cea mai buna autojustificare a ateisumui e ratiunea).
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 18:13:08
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

De unde "stim" ca este in evidentele masoneriei? Cine are evidentele masoneriei?
De-a lungul timpului au fost in masonerie si preoti si ierarhi si probabil ca unii mai sint si in prezent.
Dealtfel masonii sint acuzati ca ar fiextinsi chipurile si in alte culturi si religii -caci altfel cum ar putea sa uneasca intreaga lume intro noua ordine mondiala? Sau asta era un fel de mason ..dizident? )))))

In genocidul din Serbia dintre musulmani si crestini aia crestini ce rit crestin erau?, si ei tot masoni?

Last edited by Mihai36; 24.07.2011 at 18:20:56.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 18:21:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Daca si dementul asta e mason .... :))) de la masoni am pretentia unui Iq ridicat, asta e doar unul care a transpus lumea virtuala in realitate, s-a crezut in Warcraft.

E careva dintre voi stabilit in Norvegia? chiar exista o problema cu emigrantii, cu comportamentul lor sau dementul a exagerat? Oricum, nu e de vina Islamul pentru lipsa de educatie sau proasta educatie a unor oameni ce provin din tari musulmane, asa cum nu e de vina Crestinismul ca dementul a ucis 92 de oameni sau ca romanii mananca lebede in Austria sau fura prin Franta.

Last edited by ioanna; 24.07.2011 at 18:41:40.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 19:33:07
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul

E careva dintre voi stabilit in Norvegia? chiar exista o problema cu emigrantii, cu comportamentul lor sau dementul a exagerat? Oricum, nu e de vina Islamul pentru lipsa de educatie sau proasta educatie a unor oameni ce provin din tari musulmane, asa cum nu e de vina Crestinismul ca dementul a ucis 92 de oameni sau ca romanii mananca lebede in Austria sau fura prin Franta.
Nu stiu care este situatia in Norvegia, dar in Franta musulmanii au o atitudine violenta (cu zambetul pe buze, evident) fata de crestini. Aceasta este si cauza infloririi partidului Le Pen (fascist declarat), desi fiica lui incearca sa dreaga aceasta imagine (datorita scorului mare in sondajele pentru prezidentiale).

Ce fac musulmanii aici? Inseala legal si cand le este descoperita frauda, se razbuna prin incendieri de case, masini etc. Daca te vede iesind dintr-o Biserica, scuipa in urma ta (scuzandu-se daca este admonestat de vreun politist ca ii pare rau, asta e educatia lui, si nu se va mai repeta ). De obicei au un magazinas de te miri ce produse, dar pe seama acestei activitati se declara intretinator al unei familii extrem de numeroase (vreo 50 de persoane) obtinand astfel protectie sociala pt toti (cam 700 de euro/lunar pentru fiecare membru). Francezii s-au saturat sa munceasca pentru ca ei sa beneficieze de viata tihnita si gratuita si iata rezultatul: partidul fascist infloreste.

Last edited by LapetiteMoc; 24.07.2011 at 19:35:43.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 19:08:46
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Ce a facut gunoiul acela arata clar un lucru: masonii buni sunt doar cei morti. Sorry, dar faptele o dovedesc. Putin imi pasa ca ce tocmai am scris nu este ...corect politic si/sau, APARENT, crestinesc. Cum am scris si pe alt topic, crestinul nu este/nu trebuie sa fie o oaie visatoare, acerebrala si masochista. Cititi-i pe Taine si pe Soljenitin, sa vedeti ce au facut javrele astea in timpul celor doua mari "revolutii" patronate de ei.
P. S. Catolicii, atat credinciosi cat si sacerdoti, au fost primii care au luat, in termeni de fapte istorice, in piept taisul coltilor Bestiei...
Reply With Quote
Vechi 24.07.2011, 19:19:54
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Ce a facut gunoiul acela arata clar un lucru: masonii buni sunt doar cei morti. Sorry, dar faptele o dovedesc. Putin imi pasa ca ce tocmai am scris nu este ...corect politic si/sau, APARENT, crestinesc. Cum am scris si pe alt topic, crestinul nu este/nu trebuie sa fie o oaie visatoare, acerebrala si masochista. Cititi-i pe Taine si pe Soljenitin, sa vedeti ce au facut javrele astea in timpul celor doua mari "revolutii" patronate de ei.
P. S. Catolicii, atat credinciosi cat si sacerdoti, au fost primii care au luat, in termeni de fapte istorice, in piept taisul coltilor Bestiei...
Interesant!

Last edited by misteria; 24.07.2011 at 19:25:30.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare