![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
____________ Cine are minte, bine e sa ia aminte! |
|
|||
|
|||
![]()
O da cine ti-a spus? vreun doctor...am auzit destule cazuri cand doctorii recomanda cosumul de sare sau cafea pentru cresterea tensiuni sau pentru dureri de cap (si nu oricui ci si mamelor insarcinate). Acum fratele meu.....legumele contin atatea saruri slava Domnului ca iti spun sigur ca nu ai nevoie de sare. Cred ca stii efectele negative ale sarii...daca nu putem discuta pe aceasta tema.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Naturistii sunt ca si o secta ,pentru ca promoveaza prea mult grija de trup in detrimentul sufletului.... Sectele sunt acele grupari care au o ideologie proprie,incearca sa o impuna prin propaganda(spre binele nostru bineinteles!..) Eu am studiat naturismul,si chiar si marii naturisti nu au aceleasi idei despre almentatie,si ei se cearta intre dansii. Insa ceva au totusi in comun: departarea de adevaratele valori ale credintei ,si inlocuirea cu ale lor principii sanatoase de viata... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Te rog fani-le si noua cunoscute...asa o sa mai inavatam.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu ce naturism ai studiat tu, daca cunosti DOAR EFECTELE POZITIVE ale sarii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ceeea ce facem trebuie sa o facem credinta in Dumnezeu. "Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui." Last edited by ovidiu b.; 27.07.2011 at 12:20:24. |
|
|||
|
|||
![]()
E clar ca Valeriu Popa nu avea treaba cu Biserica.Pot sa spun ca el este un exemplu graitor,in sensul cu cat avansezi in naturism,esti mai "dotat",cu atat te departezi de crestinism,si invers.
Iti doresc sa nu avansezi prea mult spre naturisti.. |
|
|||
|
|||
![]()
Da mutumesc de sfaturi si am sa tin seama de ele. Naturistul meu primele pe carti pe care mi le-a recomndatau asa: Cararea Imparatiei, Tinerii, Familia si copii nascuti in lanturi, Taina Casatoriei - scrise de parintele Arsenie Boca. El ma roaga sa citesc numai acest gen de carti pentru ca in momentul de fata sunt singurele ajutatoare. Mi-a recomandat si un duhovnic si spovedanie deasa.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|