![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,si referitor la naturistul care ti-a recomandat niste carti,stiai ca :
1 Bioenergeticienii recomanda sa mergi la biserica si la preot 2. Vrajitorii folosesc icoane si cruci 3. Radioestezistii la fel,frecventeaza biserica. etc Insa asta nu inseamna ca nu sunt inselati,chiar daca ei recomanda lucruri bune,se pare ca nu e suficient... |
|
|||
|
|||
![]()
Ce varsta ai? Ce "hram" porti? Cati copii ai? Ce mananci si cum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mananc legume si fructe mai putin cele din Lista Interzislor. Dar atentie nu mananc asa de capul meu ci la indrumarile unui naturist - daca as face-o de capul probabil ca as claca (trebuie sa stim sa sa suplinim to necesarul de vitamine, ptoteine ...etc)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceauri de momente limita (intaresc sistemul nervos)
- distonomii neuro-vegetative: Obligeana, Turita Mare, Borago - la tensiune nervoasa permanenta: Hibiscus - emotivitate: Paducel + Talpa Gastii - dezordine mintala: Hamei - tristete: Ciubotica Cucului, Sunatoare - insomnie: Mac, Ceapa, Pasiflora, Somn Linistit - frica: Valeriana - agitatie: Angelica - furie: Pelin - stari nervoase grave: Ceai Antistres |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ele aduc o ameliorare de moment. E bine sa le iei o perioada dar tot Hristos e cel care vindeca-asa mi-a spus duhovnicul meu si are dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema sta in felul urmator: daca vin de la o persoana care nu e in regula,sfaturile bune se pot amesteca cu sfaturile rele ,si iese un ghiveci.
Si cel viclean amesteca adevarul cu minciuna ca sa fie crezut. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|