Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2011, 15:34:11
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Nene, nu mai bate campii de pomana, au inteles toti ca nu-ti place matematica, fizica, chimia etc...
Sa stii, ca si calculatorul la care scrii tu acum balivernele respective, exista cu ajutorul matematicii si a stiintelor exacte... daca aceste stiinte provin de la necurat, asa cum sustii tu, nu mai le folosi, du-te si traieste cu amishii, daca esti asa technophob!
Dragul meu, nu că nu-mi plac, că de plăcut cui nu-i plac prostiile, și le știu că doar am făcut destulă mate și fizică și chimie, ci susțineam că-s false, adică se bazează pe teorii mincinose și pe convenții ridicole, deci n-au niciun rost. Iar calculatoarele și electricitatea nu se bazează pe știința lor, ci Tesla și cutezătorii care făceau încercări de a comunica prin Morse sau prin sfoară sau sârmă au reușit câte ceva, prin încercări... și asta n-are nimic în comun cu ce susțin științificii care au venit apoi cu teoriile false. Prostii, habar nu au dar au dezvoltat niște teorii explicaționiste de te iei cu mîinile de cap ca să aibă fraierii cu ce să-și piardă timpul, prin facultăți, ca să priceapă alții calculelele lor și să le dea palme, aplauze... sunt niște speculații, mă mir că nu pricepi deși cu armele lor ți-am demonstrat mereu că sunt înșelați de draci, de dracii din ei, din omenire în general... că s-au crezut înțelepți și au căzut în patimi grele. E treaba lor. Dar e păcat ca să mergem așa la nesfârșit... în demență, în mințile lor absurde.

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 15:43:24.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adam si Eva calatorul Generalitati 13 02.01.2013 00:18:39
Caderea lui Adam si Eva Danut7 Generalitati 102 02.03.2011 20:57:25
Adam ,Eva si rasele Gyulia Generalitati 44 10.09.2010 02:21:51
Adam Mihai-g Din Vechiul Testament 78 08.07.2008 14:21:06