![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
comentariile mele SUNT DIRECTE si fara ŽŽ vrajeliŽŽ filozofice ....daca nu iti place INFORMATIA nu o citi .... cit despre mine cum sunt sau nu sunt ESTE IRELEVANT ca nu am venit pe forum sa impresionez pe cineva .... sunt un user oarecare din mil de useri pe net .... intelegi ? ha ha ha multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
A fi direct nu este intotdeauna o calitate.
|
|
|
|||
|
|||
|
pentru cine ?
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
ha ha ha in ce sens?
|
|
|
|||
|
|||
|
de zambete ... ca nu am un emoticon la dispozitie
multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
chiar, pentru cine multa iubire?
|
|
|
|||
|
|||
|
vezi ca nu esti atent la ce spui tu ? asadar am intrebat pentru cine nu e o calitate ?
multa iubire ps daca vrei sa fi mintit frumos cauta in alta parte ... ha ha ha multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu am spus ca nu este o calitate. ci ca nu intotdeauna este o calitate. ha ha ha |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Eu consider ca e chiar O MARE CALITATE! Intotdeauna! Din pacate foarte putini oameni sunt asa!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 13:50:25 |
| Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 20:56:58 |
| Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 22:46:18 |
| Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 23.11.2009 00:26:44 |
|
|