![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
24. Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață. 25. Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te poticni in timpul verbelor. Profetiile viitoare sunt rostite, de multe ori, folosin prezentul sau chiar trecutul (ex: Isaia 53 vorbeste despre Domnul Iisus de parca s-ar fi intrupat si jertfit inainte de anul 700 inainte de Hristos). Mihai, tu esti student la teologie. Poate ne spui ceva despre invierea din ziua de apoi, despre care ne vorbeste Mantuitorul in Sfanta Scriptura. Sau despre asteptata inviere a mortilor despre care se vorbeste in Crez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca vrei sa afli ceva despre invierea din ziua de apoi cauta pozitia oficiala BOR in legatura cu aceste subiect. Aceeasi pozitie o am si eu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invierea din ziua de apoi este adevarata nadejde pentru cei morti in Hristos. Este o Evanghelie pe care trebuie sa o marturisesti. Nu ma poti trimite, cu lehamite, la pozitia oficiala BOR. Chiar nu poti sa spui nimic despre invierea din ziua de apoi? Tu nu esti insufletit de asteptarea acestei invieri? ("astept invierea mortilor si viata vecului ce va sa vie"). Ai ceva mai bun de marturisit (vre-un inlocuitor al nadejdii invierii)? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de data aceasta e ultimul mesaj pe care il postez pe thread-urile deschise de adventisti. consider ca tot ce era de spus a fost spus de fiecare parte . S-o lalaim la nesfarsit nu aduce nici un folos. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu intram in nici o polemica. Te rog doar, sa spui ceva despre invierea din ziua de apoi (fagaduita de Mantuitorul). Daca nu ai nimic de spus, nu spune.
|
|
|||
|
|||
![]() Subiectele legate de fagaduintele Mantuitorului au fost evitate si iar evitate. Prea putin s-a discutat despre ele. Gresesti. Vreau un singur lucru: sa atrag atentia aspupra lucrarii pe care Mantuitorul o face in continuare, pentru noi, si asupra fagaduintelor Sale, care urmeaza sa se implineasca. Mai exact, acum vreau sa-i fac pe cat mai multi sa cugete la revenirea Domnului, invierea mortilor in ziua de apoi si mostenirea vietii vesnice. Atat. Mai departe, Domnul sa-i indrume pe cei ce cugeta la acestea. Poate ma ajuti. Domnul iti va rasplati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vasinec,tu chiar crezi ca se va intimpla asta?Chiar crezi ca toti oamenii Credintei s-au inselat pana acum? Last edited by Scotland The Brave; 28.07.2011 at 15:57:16. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|