![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa,Dumnezeu,in dragostea Lui cea mare,nu m-a lasat in necredinta in care muream.Asa a vrut EL,cel care schimba,dand viata,fie spre slava si gloria Sa.Lasati-l pe EL sa va lumineze mintea ca sa luati cea mai buna decizie.O sa va las o opinie la care si eu ma alatur,din toata inima.Cel de Sus sa va lumineze calea. ,,Mă gândesc că dacă Dumnezeu nu m-ar fi atins cu harul Său, ce mare păcătos aș fi ajuns! Dacă Dumnezeu nu m-ar fi restrâns, aș fi atins cele mai înalte trepte ale păcatului, aș fi plonjat în adâncimile răului și nu m-aș fi oprit de la vreun viciu sau vreo nebunie. Simt că dacă Dumnezeu m-ar fi lăsat singur, eu aș fi devenit un adevărat rege al păcătoșilor. Eu nu înțeleg motivul pentru care as fi mântuit cu excepția faptului că așa a vrut El.Dacă ar fi să mă uit cu sinceritate în urmă, nu pot să văd nici un fel de motiv în mine însumi care m-ar îndreptăți să fiu părtaș harului Divin. Dacă nu sunt în acest moment fără Hristos, este numai deoarece Isus Hristos și-a făcut voia Lui în mine și cu mine, și voia Lui a fost ca eu să fiu cu El.Eu nu pot să pun coroana decât pe capul Aceluia a cărui har puternic m-a salvat atunci când mă îndreptam înspre prăpastie. Privind în urmă la viața mea spirituală, pot să văd că începutul ei a fost Dumnezeu, Dumnezeu într-un mod eficient. Eu nu am luat nici o torță cu care să aprind soarele, ci mai degrabă, soarele este acela care m-a iluminat. Eu nu mi-am început viața spirituală,nu, eu mai degrabă am dat cu piciorul și m-am împotrivit Duhului atunci când El m-a atras. Pentru un timp eu nu am fugit după El. Exista o ură naturală în sufletul meu împotriva a tot ce era bun și sfânt. Amenințările erau fără efect asupra meu, avertizările erau ignorate, fulgerele erau disprețuite și cât despre șoaptele iubirii Sale, ele erau respinse ca fiind ceva mai puțin decât nimic, deșarte. Dar, sunt sigur, acum sunt sigur, în ce mă privește, că “Numai El este mântuirea mea”. El a fost acela care a întors inima mea pe dos și m-a adus, îngenunchiat, înaintea Lui.Îmi amintesc ziua precisă și ora în care am primit pentru prima oară aceste adevăruri în propriu-mi suflet,când ardeau în inima mea ca și fierul înroșit și îmi pot aminti cum am simțit că am crescut de la starea de copil la starea de barbat." Last edited by Scotland The Brave; 29.07.2011 at 14:51:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos e adevărul. Sfatul meu ar fi să nu încerci să judeci care confesiune a ajutat mai mulți oameni, care confesiune interpretează Sf.Scriptură într-un mod cât mai apropiat de gândirea ta etc. Caută sa vezi în care confesiune reușești să îl găsești Viu pe Hristos.
Un alt sfat pe care mi-aș permite să ți-l dau ar fi să nu mai citești Vechiul Testament o vreme. Citește Evangheliile...Sunt cuvintele lui Hristos și e imposibil să nu construiască în tine fie că o perioadă nu vei realiza...dar eu cred că vei realiza din start. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te amagi si nu crede tot ce-ti arata lunmea pentru ca vrajamasu are multe feluri de a insela pe om, referitor la pretenul tau trecut la penticostali nu te grabi sa tragi concluzi , pentru ca deavolul se departeaza si chear se duce pt o vreme de la om dar se intoarce si de gaseste locul curat si potrivit se asaza din nou si mai aduce cu el si pe alti frati ai lui si slujitori ai minciuni, pastreaza botezul cu care ai fost botezata si rascumparata de Hristos prin rastignirea lui, omul copilul care se boteaza de catre parinti lui duhovnicesti si de catre nasi pIna la cufundare In apa este mort in pacat,dar la iesire din apa botezului este viu Inviat In Hristos (cIti In Hristos vati Botezat In HRISTOS ati si INVIAT) iara ungerea undelemnul sfintit mirungerea este pecetea cu care este Insemnat ,este pecetea Duhului SfInt, acest adevar nul vei gasi la alti ce numai IN BISERICA LUI HRISTOS care no vor birui nici portile iadului pentru ca ea a zost zidita si intemeiata de HRISTOS PE ADEVARUL LUI DUMNEZEU AMIN AMIN AMIN S L A V I T sa fie D O M N U L In veacul veacului amin amin amin |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te converti la alt cult , ortodox te-ai nascut si ortodox ramai , chiar daca unele lucruri nu au sens de multe ori , parerea mea
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul este ca daca treci de la ortodoxie adica de la Biserica stabilita de IIsus in anul 33, la Biserica stabilita de Gigel, Ionel sau Vasilica , probabil ca vei ajunge in iad?
De ce e probabil ca vei ajunge in iad prin trecerea la protestantism? Pentru ca iesirea din Biserica adevarata e un pacat mare si pentru ca Protestantismul a renuntat la spovedire care sa stearga acest pacat. Sa te ajute Dumnezeu sa scapi de acest pacat si sa te mantuiasca. Daca aveti prieteni, rude, cunostinte care au facut aceasta, au trecut de la ortodoxie la Protestantism fiind aproape de iad, trage-tii de mana si spuneti-le ce am spus aici si ii veti ajuta si veti avea mare plate in rai. Spunea cineva ca a fost in iad si era acolo un om cu sange pe maini si l-a intrebat pe IIsus ce e cu omul acela ce are sange pe maini. Si IIsus a spus ca omul acela stia adevarul si nu i-a indreptat pe altii si prin asta a facut pacat. Daca nu vrei sa iesi in evidenmta trimite-le un email anonymous cu mesajul acesta de aici: http://www.sendanonymousemail.net/ Spune-le si lor sa faca acelasi lucru. Last edited by spre_rasarit; 30.07.2011 at 21:49:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tie ti se pare ca e gluma sa scapi pe cineva din iad?
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios acum.
Daca tu primesti un mail anonim in care scrie "ai sa sfarsesti in iad daca nu faci cutare", tu faci ce ti se zice acolo? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca ar fi bine argumentat m-ar pune pe ganduri. Daca ar fi doar un strigat de lupta, probabil ca nu ar face mare diferenta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este Adevarul? | florin.oltean75 | Generalitati | 11 | 08.05.2011 19:03:10 |
Adevarul | georgeval | Generalitati | 7 | 07.09.2009 22:17:16 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
Frica de adevarul din noi! | iosif | Pocainta | 35 | 04.10.2007 16:57:07 |
|