![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca da... si spune-mi mai crezi in Mos Craciun, cumva?
|
|
|||
|
|||
![]()
nu face subiectul dicutiei actuale (depre ce vorbim si unde ajungem)...dar iti raspund: nu dragule si nici in sursa "OTV"...ma gandeam sa trec la ateism ...dar nu aveti argumente sa ma convingeti
Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 16:54:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hai sa vedem care sunt aceste argumente?...si care este sensul acestei discutii (care a denaturat in afirmatii care nu au legatura cu subiectul)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat deja ce ai scris? Eu nu am de gand sa tot iti sortez "gunoiul" toata ziua si daca tot nu doresti sa mai continue discutia... nu mai adauga paie pe foc.
|
|
|||
|
|||
![]()
lol...dragule nu te mai chinui...te innozi in propriile tale afirmatii...
acum prima afirmatie pe care eu am facut-o este un citata dupa cum observi...deci nu ai cum sa combati afirmatiile unui mare parinte...deci voi cei cu stiinta ATEII mai ganditi-va de unde aveti aceasta stiinta ...apropo pentru cultura ta generala un mare calugar (vazator cu duhul) cu 4 clase nu are nevoie de scoala (sunt ca unul care are cinci facultati) ...ei primesc o cultura revelata pe verticala, stiu perfect prin empatie...ei te atentionez ca cel care a facut afirmatia are 2 facultati (deci nu e unul cu 4 clase)...deci grija mare in ce te bagi Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 23:42:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|