Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 00:19:32
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Higinia Vezi mesajul
Buna. Am 17 ani si caut ADEVARUL.
Draga Higinia, eu cred ca tu ai o cautare sincera a lui Dumnezeu, cred ca El vede bajbaielile tale si le va rasplati.
Dumnezeu a promis: „Mă veți căuta și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima voastră.” Ieremia 29:13
Intelegi? Nu e nimic indoielnic aici, nu este vorba de probabilitati sau multe conditii. O singura conditie se impune:
Daca il cauti pe Domnul din toata inima - iL vei gasi.
Eu L-am cautat din toata inima si L-am gasit.
Tu daca il cauti din toata inima il vei gasi.
Orice om de pe pamant daca il cauta din toata inima il va gasi.
El este Dumnezeu. Se ascunde uneori. Dar se lasa gasit, asa a promis.

Roaga-te chiar acum:
" Doamne Dumnezeule care esti in ceruri, pe tine te caut cu toata inima mea. Priveste la neputintele mele, priveste la slabiciunile mele, priveste la pacatele mele cele multe si ma iartă Tu in marea Ta indurare. Vreau sa fia a Ta. Ia Tu inima mea si toata fiinta mea in stapanire si fa din mine un copil al Tau. Iti multumesc pentru jertfa pretioasa a Domnului Isus, Fiul Tau. Pentru ca la Golgota a murit si pentru pacatele mele. Intra in inima mea prin Duhul tau cel Sfant si da-mi putere sa te iubesc. In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh m-am rugat, Amin."

Continua sa te rogi, dar roaga-te spunandu-i lui Dumnezeu starea ta, necredinta ta, slabiciunea ta, dorintele si planurile tale. Vorbeste cu El ca si cu un prieten venit din Cer.

Te-ai apucat de citit Evanghelia. Foarte bine faci. Roaga-te inainte sa o citesti si cere-i lui Dumnezeu sa-ti vorbeasca prin ea. Noi nu citim Evanghelia pentru a dobandi mai multe cunostinte intelectuale. Citim Biblia pentru ca Dumnezeu sa ne vorbeasca prin ea. Sa ne transforme viata. Si viata ta va fi transformata pentru ca Hristos va intra in mod spiritual in inima ta.
El a spus asa: Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Mai tarziu, dupa ce vei fi sigura ca Dumnezeu este in inima ta, vei putea alege o biserica locala.
Acum iti este foarte dificil: ortodocsii ii vorbesc de rau pe penticostali si penticostalii pe ortodocsi. E greu de facut o alegere.

Avandu-L pe Hristos in viata ta iti va fi foarte usor: il vei intreba pe El si-ti va spune.
Opinia mea personala este ca El te va putea directiona fie intr-o Biserica Ortodoxa, fie intr-una Penticostala. Acelasi Dumnezeu care va veni in viata ta daca-L vei cauta cu sinceritate, acelasi Dumnezeu va fi si intr-o biserica si in cealalta.

Nu te teme, Domnul vede cautarea ta sincera, continua in ea si bucura-te: Il vei gasi!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este Adevarul? florin.oltean75 Generalitati 11 08.05.2011 19:03:10
Adevarul georgeval Generalitati 7 07.09.2009 22:17:16
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Frica de adevarul din noi! iosif Pocainta 35 04.10.2007 16:57:07