![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce cautau securistii la inmormantarea Parintelui Arsenie Papacioc? Last edited by antoniap; 30.07.2011 at 07:55:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare pt cei ce nu accepta acte cu chip: Unde este scrisa cifra 666 pe act sau in chip?
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa scrie undeva, nu este fum fara foc, nu? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi alarma falsa totusi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugăciunea stareților de la Optina
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzește-ne de înșelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, și ne izbăvește de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toți și pe toți dreptmăritorii creștini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu și să ne depărtăm de Tine și de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim și să murim pentru sfânt numele Tău și Credința cea Adevărată, decât să ne lepădăm de Tine și să primim semnul mârșavului Antihrist și să ne-nchinăm lui. Dă-ne nouă zi și noapte, lacrimi să plângem greșelile noastre și îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoșătoarei Tale Judecăți. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Marturie preluata de pe alt forum
Petru O doamna care merge destul de des la Manastirea Cernica mi-a relatat o intamplare auzita de la parintele Antonie: ” La manastirea Antim parintele de acolo impartasea crestinii ce formasera un sir in asteptarea Trupului si al Sangelui Domnului. La un moment dat ii vine randul unui tanar. Ca din senin o mana nevazuta ii ridica parintelui Sfantul Potir. Mirat, acesta il intreaba: Ce pacate mari ai fiule de nu te pot impartasi? Tanarul spuse ca s-a spovedit si ca nu considera ca omisese ceva, doar ca….. lucra in strainatate si avea microcip in mana.” SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.schituldarvari.ro/blog/?p=246 Nu mă tem de focul ăsta, mă tem de alt foc!”. Cu privire la mesajul Părintelui Iustin Pârvu în care se spune că ierarhii Bisericii „trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor”, Părintele Arsenie Papacioc afirmă că: „Sfântul Sinod face ce dorește, nu pot să-i poruncesc, pentru că are putere de discernământ ca și Hristos, ca și noi. Eu stau liniștit, ca să stau și mâine liniștit.” Despre documentele care conțin informații stocate electronic, Părintele Arsenie Papacioc spune că, deși nu se pricepe la amănunte privind electronica, acceptarea documentelor nu însemnă lepădarea de credință, situație asemănătoare cu cea în care ne-am afla pe teritoriul unui stat străin: „Dacă ne-am găsi în Turcia, am cumpăra pâine pe bani turcești, dar asta nu înseamnă că ne-am turcit. “ Întrebat ce mesaj i-ar transmite Părintelui Iustin Pârvu de la Neamț, duhovnicul de la Techirghiol, în vârstă de 90 de ani, a spus: „Am mare evlavie la Părintele Iustin, dar nu sunt de părere… Eu vreau o evoluție fără revoluție.. i-aș spune: «Blagosloviți și mă iertați».”
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 30.07.2011 at 12:59:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat a trait s-a incercat sa fie manipulat de alti "securisti" gen fratii Roncea, unul din ei intre timp si-a dat arama pe fata si dupa ce a pozat o vreme in cavaler al ortodoxiei acum a devenit "cavaler de Malta" (ordin masonic), si acum ca a murit si n-a lasat in urma ce am fi vrut noi, il discreditam. Cam la fel si cu par. Iustin Parvu, stai sa vezi ce circ o sa fie dupa ce moare, cum incep sa apara inregistrari video si scrieri "de mana lui" despre tot felul de povesti cu care se tot ispiteste BOR: cipusoare, legionari, stilisti, afirmatii anticlericale, etc. Last edited by AlinB; 30.07.2011 at 20:31:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne raportam la citatele din Apocalipsa referitoare la acest aspect si sa ne punem mintea la contributie. Traim vremurile lui ,,Scapa cine poate." dupa cum spunea parintele Adrian Fageteanu. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|