Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2011, 20:34:54
ggmarius ggmarius is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gheorghie Vezi mesajul
mah, Marius, daca esti un barbat cu frica de Dumnezeu, n-ai face greseala mea si ai lua toata dragostea asta ca pe o ispita...invata, intra la o facultate, vezi'ti de viitorul tau si stai cat mai mult cu parinti tai. Probabil ai sa ma intrebi DE CE SA STAU CU PARINTII?- De la ei avem inca multe de invatat dar noi nu ne dam seama.. in ziua d azi e la moda sa fii rebel si sa fii certat cu parintii...pastreaza doar relatie d prietenie cu fata si nu te lasa dus d val, crede'ma ca fete mai sunt.. Doamne ajuta!
Dar eu nu am dorinte trupesti pentru aceasta fata, nu am de gand sa fiu cu ia pentru a pacatui. Ci chiar simt ceva pentru ea. E desteapta, credincioasa, frumoasa, foarte inteligenta, isteata, curajoasa, tot ce trebuie mai bun. Inteleg ce vreti sa imi spuneti, dar nu pot sa o las numai asa daca poate acum e singura sansa sa ma impretenesc cat mai mult cu ea si sa aflu daca si ea ma place sau nu. pur si simplu nu o pot lasa. Nu spun ca o iubesc, pentru ca sunt convins ca inca nu stiu ce e iubirea, dar pot sa spun ca o plac destul de mult pentru ceea ce e, nu pentru felul in care arata. Sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
Reply With Quote

Tags
intrebare

Thread Tools
Moduri de afișare