![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca esti aceasi persoana Melissa dar daca esti ortodoxa ai cauta pacea. Eu i-as intinde primul mana acestuia daca ar recunoaste ca a gresit. Se spune ca unii sau facut fameni pentru imparatia cerurilor. Atunci trebuie sa ne facem toti fameni? Asa si aici. Nu ma intereseaza daca The L. a mai gresit undeva pe mine m-a interesat aici unde a gresit!
Biserica ortodoxa se bazeaza pe ascultare fata de mai marii nostri !In rest daca intelege cineva ce ai scris m-as mira.(exceptand ultima fraza) Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 16:24:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() sa ma ierte multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu zau pe cine cu cine confunzi, dar vorba lui Listener, esti confuz rau..
![]() Esti foarte amuzant si ignorant..Ti-am spus sa citesti TOATE mesajele postate de Listener pe acest forum si sa ne arati si noua un singur mesaj ANTI-ORTODOX. Si mai citeste si threadul "Sa mancam sanatos" sa vezi care cu care seamana:-))) si spune-mi apoi te rog la cine te referi cand spui: "Acelasi persoane cu nume diferite":-)) Sigura ca da, caut pacea, ca altfel nu m-as stradui sa te fac sa intelegi ca bati campii si te-as lasa de izbeliste..Ca atare, iti intind o mana de ajutor, sa te opresti din aberatii. Ca altfel am sa cred ca la intrebarea "cine este mai aproape: Luna de pe cer sau Dubaiul" tu ai sa-mi raspunzi " Luna evident ca doar Dubaiul nu se vede de aici"..Aici fiind Romania desigur..:-)))..ofofofoff |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|