Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 18:05:41
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
sectare vorbesti timpenii .... tocmai pentru ca mesenii STIAU DE VINURI , AU PUTUT SA COMPARE .... si unde ai tu versetul ca vinul nu ameteste ? si de unde spui tu ca mesenii erau beti ? asadar BAUTORII DE VIN STIU SA FACA DIFERENTA INTRE VIN SI MUST .... se pare ca voi nu stiti ..... morrrrr de rasssss cit de habarnsti sunteti
multa iubire
De atâta "iubire" și râs nu mai știi să citești. Am spus eu că erau beți? Dimpotrivă, dacă erau beți nu ar mai fi putut aprecia calitatea vinului făcut de Iisus. Asta am spus.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:14:36
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
De atâta "iubire" și râs nu mai știi să citești. Am spus eu că erau beți? Dimpotrivă, dacă erau beți nu ar mai fi putut aprecia calitatea vinului făcut de Iisus. Asta am spus.
asadar era vin . corect ? ce fel de confesiune ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:22:02
Banned

Implicit

Citat:
asadar era vin . corect ? ce fel de confesiune ?
multa iubire
Vinul nu are confesiune. Doar conținut de alcool. Rodul viței (zeama rodului viței) are 0%. Dacă-l bei, râzi; dar nu cazi pe spate... :)
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:26:24
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
O fi. Însă Hristos a făcut cu totul altfel: a făcut un vin bun care nu amețește. Ar mai fi o întrebare: dacă mesenii erau atât de "amețiți" cum au mai putut aprecia calitatea vinului făcut de Hristos?
Stai domnule osutfaraunu ca nu scapi asa de usor.
in primul rand biserica adventa a recunoscut ca in acel pasaj era vorba despre vin. Ai ramas in urma putin. Dar sa vedem daca ai dreptate in cea ce scri mai sus.Iisus a facut un vin bun care nu ameteste zici tu. Dar a condamnat el gazda ca in loc de must a pus vin? Dar nu aici e problema grava. Si mai grava este ca contrazici biblia! Cum se impaca :"Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine(vedem ca Iisus a facut vinul bun dar acesta ameteste deoarece este scris:oamenii au baut bine sau oamenii sau ametit), atunci pune pe cel mai putin bun; dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum(adica acela care ameteste). Deci Iisus daca punea must el era vinul cel bun conform :dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum.dar ce face vinul cel mai bun conform bibliei?Citam :Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine(adica s-au ametit). Deci vinul bun ameteste! Din punct de vedere al unui om care consuma vin Iisus a procedat corect. Mai intai gazda punea vinul cel bun la gust si cel mai de calitate apoi gazda punea si vin mai slab de o calitate mai putin buna cand oamenii erau usor ametiti. Dar Iisus nu avea cum sa faca un astfel de vin mai putin bun!
Apoi iar nu ai raspuns. Tu bei must. Dar daca te imbeti nestiind ca acesta e deja vin? Oricum ai vazut ca contrazici biblia?

Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 18:31:00.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:32:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Vinul nu are confesiune. Doar conținut de alcool. Rodul viței (zeama rodului viței) are 0%. Dacă-l bei, râzi; dar nu cazi pe spate... :)
nu sectare
rodul vitei SUNT STRUGURII , EI FAC VINUL ... mesenii STIU VINUL CUM E .... asadar sectare NU MAI VRAJI ca nu tine ..... iisus A BINECUVINTAT apa DE S-A FACUT VIN si asta poate determina ce spui tu NU CA NU AVEA ALCOOL .... stiu ca e prea profund pentru tine asa cum pun pariu ca nu intelegi cum se transforma vinul in sangele domnului si crezi ca e o metafora si nu e singe , nu? ha ha ha ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:37:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Stai domnule osutfaraunu ca nu scapi asa de usor.
in primul rand biserica adventa a recunoscut ca in acel pasaj era vorba despre vin.
Poziția oficială a Bisericii AZȘ este că vinul făcut de Iisus la nunta din Cana era un vin neîmbătător (poți să-i spui must).

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Apoi iar nu ai raspuns. Tu bei must. Dar daca te imbeti nestiind ca acesta e deja vin? Oricum ai vazut ca contrazici biblia?
Domnule Neaguu, eu nu-mi permit să beau o băutură ambiguă. Dacă nu știu că sticla aceea conține must, cine mă obligă s-o dau pe gât ca disperatu'?
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:39:32
Banned

Implicit

Citat:
nu sectare
rodul vitei SUNT STRUGURII , EI FAC VINUL ... mesenii STIU VINUL CUM E .... asadar sectare NU MAI VRAJI ca nu tine ..... iisus A BINECUVINTAT apa DE S-A FACUT VIN si asta poate determina ce spui tu NU CA NU AVEA ALCOOL .... stiu ca e prea profund pentru tine asa cum pun pariu ca nu intelegi cum se transforma vinul in sangele domnului si crezi ca e o metafora si nu e singe , nu? ha ha ha ...
multa iubire
Poți să-mi spui și secmoale, rodul viței tot nu se transformă în alcool.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:47:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
tocmai ca se transforma
si face asta singur, fara ajutor.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:50:38
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
sectare, ca de moale stiu ca esti ca altfel nu ersi de alta confesiune ....
da versetul intreg ca sa ma distrez cu tine ....
multa iubire
ps si rodul vitei CIND A FACUT MINUNEA CU VINUL era APA .... cita prostie (lipsa de invatatura ) .... morrrr de rasss ... asa sunt toti sectarii ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 18:55:13
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
tocmai ca se transforma
si face asta singur, fara ajutor.
Da, visul dintotdeauna al bețivilor... Să culeagă direct vin de pe viță și țuică din prun.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51