![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios mai Antonia?
Este cumva acolo in filmare ce li s-a zis parintilor in cauza despre actele astea inainte sa li se ceara parerea? Ca eu n-am vazut. Daca au fost "prelucrati" cum a fost "prelucrat" si parintele Iustin de mafia neo-securista a celor care se dau ucenicii lui, de a ajuns sa zica (filmat) ca in cipusoare sunt microfoane si cu actele biometrice e omul spionat prin satelit, pai ne-am facut de tot rasul cu tot cu "ortodoxia" asta "anti-biometrica". |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai frate Alin,unii inselati de draci din mafia neo-securista sunt in spatele afacerilor astea cu pasapoartele biometrice (sunt cam 9 milioane de pasapoarte in circulatie in Romania) iar un pasaport biometric costa peste 200 de euro,266 de ron suportati de cetatean si restul de la buget (adica tot de cetatean).
Inmulteste 9 milioane cu 200 si vezi ca iese 1800 milioane euro,adica un miliard,800 de milioane de euro.Bani suportati de cetateni Romaniei.
|
|||
|
|||
![]()
Cine stie cati bani s-au mai scurs de la buget si cu afacerea astea cu cartele de intrat in scoala.
Dracii inseala pe unii de duc neamul romanesc prin ei la sapa de lemn.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 12:08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand mai multi duhovnici spun un lucru sustinut de textul Apocalipsei, apoi trebuie sa ne punem capul la contributie si sa vedem daca nu cumva au dreptate. Daca toata mafia neo-securista s-a coalizat in jurul parintelui Iustin, in jurul lui Basescu cine a mai ramas? Cei albi ca... portocala?! Last edited by antoniap; 03.08.2011 at 14:14:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa zici unui om ca e anatema ca a luat respectivul act e prea de tot.
Adica sa ii zici desi indirect "nebunule/prostule,ceea ce stie tu despre legile lui Dumnezeu Iisus Hristos nu e bine,noi stim mai bine ca tine" asta e insuflare de la Duhul Sfant sau de la draci? Mai intai ca Dumnezeu e drept si judeca cu dreptate,unde e dreptatea in judecata acestora de zic ca acela s-a lepadat de Hristos fara sa stie ca s-a lepadat? Ia vedeti ce zice in Sfanta Scriptura,cand e trimis Iona acolo,Dumnezeu nu ingaduie sa fie pierduta cetatea Ninive,pentru ca locuitori de acolo nu stiau ca fac rele. Zice asa Dumnezeu: "11. Dar Mie cum să nu-Mi fie milă de cetatea cea mare a Ninivei cu mai mult de o sută douăzeci de mii de oameni, care nu știu să deosebească dreapta de stânga lor, și cu un mare număr de dobitoace?" "
|
|||
|
|||
![]()
Poate chiar sunt unii de i-au inselat dracii pe langa parintele Iustin de il influenteaza sa sustina aceasta.
Poate din aceeaiasi care i-au adus acolo pe un arhiereu de la Mitropolia de Aquilea si Milano (mitropolie schismatica,ai carei ierarhi sunt implicati intr-un ordin cavaleresc) si i l-au prezentat parintelui Justin pe acel "ierarh" ca ierarh crestin ortodox,de l-a lasat parintele sa slujeasca in Sfanta Manastire.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si arata si de unde se trage treaba, mai exact de la superstitiile grecilor, nationalismul ieftin si ignoranta in materie de tehnologie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|