Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 15:57:43
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Versetul citat de tine se refera la starea initiala a Lumii, inainte de caderea lui Adam.
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment:

"2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ:
3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca.
...
9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. "
Levitic cap. 11
"3. Să nu mâncați nici un lucru necurat.
4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca:
5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică.
6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă.
...
11. Orice pasăre curată s-o mâncați. "
Deuteronomul cap.14

Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu?
gresit .... ia sa vedem in continuare geneza dupa ce a fost alungat din rai ce spune ( ti-am spus ca esti sectar acum dovedesc) .... ca apoi sa intelegem DE CE le-a spus evreilor ce le-a spus ....ok?
17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului!

asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) ....
multa iubire

acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel :
toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:31:52
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
gresit .... ia sa vedem in continuare geneza dupa ce a fost alungat din rai ce spune ( ti-am spus ca esti sectar acum dovedesc) .... ca apoi sa intelegem DE CE le-a spus evreilor ce le-a spus ....ok?
17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului!

asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) ....
multa iubire

acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel :
toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA ....
multa iubire
fac diferenta: tu esti doar un fariseu PLIN DE MANDRIE.
tu anulezi cele spuse de Dumnezeu doar ca sa te crezi in superioritate.
ia zi, da peste avem voie sa mancam? din cate imi aduc aminte Iisus a facut si minuni cu inmultirea pestelui.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:38:13
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
fac diferenta: tu esti doar un fariseu PLIN DE MANDRIE.
tu anulezi cele spuse de Dumnezeu doar ca sa te crezi in superioritate.
ia zi, da peste avem voie sa mancam? din cate imi aduc aminte Iisus a facut si minuni cu inmultirea pestelui.
ai inteles pina acum ce am spus ca sa trecem la problema ridicata de tine ? da SAU nu ? .... stai nu te grabi ... rezolvam pe rind ... intai cresa , informatiile de la cresa le-ai retinut ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:39:53
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ai inteles pina acum ce am spus ca sa trecem la problema ridicata de tine ? da SAU nu ? .... stai nu te grabi ... rezolvam pe rind ... intai cresa , informatiile de la cresa le-ai retinut ?
multa iubire
asa din pura curiozitate, cati ani ai?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:42:01
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Eu aș zice...12! Am supraevaluat?

Scuze pentru offtopic. Nu m-am putut abține...
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:44:36
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu aș zice...12! Am supraevaluat?

Scuze pentru offtopic. Nu m-am putut abține...
tu sectare nici sa nu deschizi gura cu mine .... astept o unda verde pe topicul sectarilor si de acolo te preiau , daca mi se permite si dau cu tine de pamint .... capisci ? asadar vedem analiza ta acolo ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:46:52
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
tu sectare nici sa nu deschizi gura cu mine .... astept o unda verde pe topicul sectarilor si de acolo te preiau , daca mi se permite si dau cu tine de pamint .... capisci ? asadar vedem analiza ta acolo ....
multa iubire
Capisco, dar te rog să dai cu mine de pământ... cu multă iubire...
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:54:42
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
multa iubire
vezi ca regulamentul forumului este valabil pentru toata lumea.
faptul ca te declari ortodox, nu te face imun.
multi "viteji" ca tine au fost dati afara.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:42:30
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
stai linistit ... destui
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:51:32
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
stai linistit ... destui
multa iubire
destui?! 14-15?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51