Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Versetul citat de tine se refera la starea initiala a Lumii, inainte de caderea lui Adam.
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment:
"2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ:
3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca.
...
9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. "
Levitic cap. 11
"3. Să nu mâncați nici un lucru necurat.
4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca:
5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică.
6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă.
...
11. Orice pasăre curată s-o mâncați. "
Deuteronomul cap.14
Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu?
|
gresit .... ia sa vedem in continuare geneza dupa ce a fost alungat din rai ce spune ( ti-am spus ca esti sectar acum dovedesc) ....

ca apoi sa intelegem DE CE le-a spus evreilor ce le-a spus ....ok?
17.Iar lui Adam
i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești
din el în
toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni
cu iarba câmpului!
asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) ....
multa iubire
acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel :
toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA ....
multa iubire