![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
La tine se putea intelege ca ti-am scris mai multe mesaje pe cand eu nu te-am facut iehovista! Din pacate vad ca nu cauti pacea ci ceartaDe ce cauti cearta? Eu am aratat ca si alte persoane de pe aici ca ortodoxia nu interzice carnea si nu o considera aliment nefolositor! Sau The listener intruchipeaza biserica ortodoxa dupa tine? .Eu ma retrag.
Revin la subiect : El (adventistul de pe acest forum)spunea ca Iisus a facut must = vinul cel bun. Dar vinul cel bun e pus primul la masa si observam ca ameteste dupa care este pus vinul mai slab la masa. Deci vinul bun nu prea e must daca ameteste si e defapt vin! Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 15:18:46. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|