![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
fratii lor? tu cu mine nu esti sora -frate .... asadar nu te baga in aceeasi oala cu mine , ca tu nu esti ortodoxa ....tu sectara , eu ortodox .... si stim ca minciuna si adevarul nu pot sta la un loc .... multa iubire ps sectari nu e o jignire , iar timpit nu este cuvintul folosit de mine .... asadar ACUZA-MA dar ADU PROBE .... intelegi sectaro ? multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre frate, esti frate din moment ce avem acelasi Tata ceresc, fie ca-ti place, fie ca nu. Suntem in aceeasi oala deocamdata. Doar la Judecata Domnului se vor separa oalele, si nu tu vei fi cel care va decide cum. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps deloc ... si la judecata eu am in spate O BISERICA SI SE NUMESTE ORTODOXA ADICA TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS PLUS SFINTII PARINTI , PLUS MARTIRI , PLUS ...... .... asadar DEJA OALELE SUNT SEPARATE la judecata eu mai am o sansa , tu NU MULTA IUBIRE |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ramai cu bine. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|