![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine, asta e problema: că se face. De ce să-l prelucrăm? De ce nu l-am lăsa în stare naturală așa cum a creat Dumnezeu? Și din prune se face țuica, și din mac se face opium-ul, și din cânepă se face marijuana. Omul face cam multe... și apoi Îl acuză pe Dumnezeu că aduce nenorociri pe capul lui.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ce are vinul cu tuica sau cu opiumul?!? Cam ciudat acest mod de a gandi... cam copilaresc. Pacatele omului sunt fara numar. A ne lipsi de vin nu este egal cu a fi lipsiti de pacate. Ganditi-va la acest lucru! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Și tot de atunci sunt cunoscute și efectele lui dezastruoase. În fapt, blestemul care rămâne peste milenii până azi: discriminearea între rase.
Citat:
Citat:
Incontestabil. Mai mult, consider că un abstinent de la alcool nu este automat un om sfânt, dar acesta poate fi un [mic și insuficient] pas spre atingerea sfințeniei. |
|
|
||||
|
||||
|
ce intelegi prin "om sfant"?
|
|
|
|||
|
|||
|
Exact ce înțelege Biblia prin acest termen (pus deoparte, consacrat pentru o lucrare specială, un om deosebit în calități pozitive). Rămânând la ultimul exemplu, Ioan Botezătorul este incontestabil considerat sfânt și de către Biserica Ortodoxă. Reținem că el nu a băut niciodată vin ori băutură spirtoasă.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
corect ai zis. dar nici nu s-a casatorit, nici nu a avut copii si a avut moarte martirica. nu a avut viata de mirean, cum am zice acum. apropo de Ioan, Biblia zice ca s-a hranit cu lacuste. noi putem sa le mancam? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Părerile sunt împărțite cu privire la ce desemna acest termen (άκρίδες) în Evanghelia după Matei (3:4). Am văzut pe undeva un topic care se ocupa de această problemă. Dacă cineva este interesat de opinia mea, o voi posta pe topicul respectiv (nici nu știu care este). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si aia se sfintesc in teoria darwinista , ca voi in minciuna diavolului ... ti-am spus si repet ... VOI VA VINDETI SUFLETUL pe oprirea unor pacate de catre diavol ..... nu ati fost in stare cind erati ortodocsi ( IN DREAPTA CREDINTA ) sa va opriti , caci diavolul nu putea sa intervina ca era tinut la distanta DE DUHUL SFINT , dar V-ATI LEPADAT DE DUHUL SFINT si atunci diavolul ŽŽva luatŽŽ pacatul dindu-va mandria in schimb ... ... mediteaza bine la ce am spus , iar cei care inca mai au dubii sa isi exprime parerea in legatura cu sectele .... ca sa va arat oricind cit de inselatoare sunt si pe cine slujesc .... multa iubire |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 18:02:34 |
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 23:39:35 |
| Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 16:15:58 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
|
|