![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si chiar daca statul ar fi dat mai multi bani tot nu aveai tu ce sa comentezi. Nu se va astepta niciodata cineva ca nea caisa sa stie cel mai bine ce trebuie facut cu banii. Sunt oameni care au mandate si fac ce cred ei ca e cel mai bine. Ei raspund in fata alegatorilor care fie i-i realeg fie nu. Ca unii dintre alegatori nu sunt de acord cu realizarile conducerii e deja problema lor. Se numeste democratie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Te asigur ca dupa ce si-au umplut buzunarele ii doare la basca de alegatori sau vin si impart pungi si galeti, si alte nimicuri cu care sa-si cumpere voturi de la "prostii" care ii voteaza in continuare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Normal ca nu priveste cu ochi buni dobanda... nici achitarea taxelor si impozitelor nu le priveste cu un ochi bun... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Care adevar? Tu nu vezi ca aberezi? Pui intrebarea si mai jos pui citatul meu care raspunde la intrebare...dupa care te astepti sa mai raspund o data. Ti-am zis: esti incoerent!
|
|||
|
|||
|
Ai dat un raspuns banal de crestin ortodox, fara sa zici nimic de fapt, nu vad de ce te superi daca fac si eu la fel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu unul ma bucur ca voi veniti aici pe site pentru ca aratati oamenilor de ce trebuie sa fie crestini. Si referitor la altii ca va dau la unii ban, eu unul nu v-as da niciodata ban, sunteti absolut necesari pe acest forum.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|
|