![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau poate erau mai mult sau mai putin atei care vroiau sa-si bata joc de crestini, dandu-se drept persecutati, varianta asta cum iti surade?
Last edited by AlinB; 10.08.2011 at 15:07:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce traba am eu daca nu erau crestini, am zis ca nu e importnat, pana la urma nu toti ateii sunt criminali cum nici toti crestinii nu sunt use de biserica. Apropo nu pozau in persecutati ci in persecutori.
Last edited by GLAdoS; 10.08.2011 at 16:05:53. |
|
|||
|
|||
![]()
S-a umplul google-ul deja de stire, pe cine intereseaza sa mai citeasca despre, in engleza. Nu erau aia sub acoperire, trebuie sa fii stupid sau neinformat sa crezi asa ceva . De fapt ce s-a intamplat e un fenomen normal pentru unele comunitati online si americane adiacente Fox News si Bill O'Reilly, un faimos ultracatolic ce lucreaza la Fox .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fie mai clar, ce doream eu sa zic este: chiar daca sunt un grup de atei, de crestini sau alta religie ei nu se identifica cu restul. Asa ca hai sa nu ii tot aruncam peste gard, asa cum sustinei chiar tu. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=GLAdoS;387956]Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).
Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta. Halal ratiune atee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Halal cunostere crestina. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AlinB sa te ascunzi bine, ok? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s Sper ca nu incepeti cu cruciadele … caci atunci n-are sens sa discutam, e clar ca faceti niste gafe majore, confunzand religia, adevarul ei dogmatic, cu ideologiile politice dezvoltate de oameni si (pseudo)fundamentate religios. Halal cunoastere, ignoranta crasa ! Last edited by ioanna; 10.08.2011 at 23:10:35. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Facebook: bun sau rau ? | Cristina Maria | Intrebari utilizatori | 45 | 07.11.2012 22:47:59 |
Cont pe Facebook pro/contra? | caty_deea | Generalitati | 23 | 15.08.2011 19:29:00 |
Facebook ? | podariuv | Intrebari utilizatori | 24 | 11.06.2010 15:15:23 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|