![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugati va si Sfantului Gheorghe!el m a jutat sa trec de ultima operatie pt k am avut hemoragie puternica si era sa mor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am suparat pe tine Fallen (nici nu aveam de ce); din contra, chiar iti admiram sfatul pe care i l-ai dat (sa se roage ca Dumnezeu sa fie alaturi si de doctorii care o vor opera). Intelept sfat! Ce intelept si inteligent ar fi daca ne-am aduce aminte sa ne rugam si pentru doctori atunci cand avem nevoie de ei, sa le lumineze Dumnezeu mintea si sa le puna El gandul bun in minte!
|
|||
|
|||
![]()
Un bolnav din Atena a refuzat sa primeasca ajutorul doctorului, temandu-se ca isi va pierde viata, dar tu te-ai aratat in vis nepoatei sale, indemnand-o sa-l trimita la acela pentru tamaduire. Auzind ca nu i se va intampla nimic rau si ca vei tine chiar tu mana celui care il va opera, el a primit cu incredere sfatul tau si a aflat tamaduirea, pentru care a cantat Domnului cu multumire: Aliluia!
http://www.crestinortodox.ro/acatist...usu-67119.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la Sf Arhanghel Rafail, el are in grija tainele tamaduirii, si nu numai de trupuri... e protectorul medicinei printre altele. |
|
|||
|
|||
![]()
P.S.-nu e neaparat nevoie sa te apuci sa zici cate un acatist pt fiecare sfant, e deajuns sa spui o rugaciune micuta, daca o zici din suflet si cu speranta, sfantul respectiv sigur te va ajuta. De multe ori ajuta si numai ca i-ai numit sau i-ai pomenit... daca te rogi ne exista dubiu ca te va auzi.
Spune acatistul cui vrei tu, dar roaga-te la toti, macar pomeneste-i. Si numai daca zici "Sfinte <X> ajuta-ma si roaga-te Domnului pt mine/mama mea", sfantul respectiv te va ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare.Se simte o imbunatatire pe toate planurile.Se vede ca rugaciunile si-au facut efectul si Dumnezeu e mare si nu lasa sa cada omul necajit si caruia ii pasa de Dumnezeu.VA MULTUMESC DIN SUFLEEEEEEEEEEEEEET ,DIN SUFLEEEEEEEET,DIN SUFLEEEEET PENTRU TOOOOOOOT AJUTORUL DAT !Si la mine si la mama se simte o imbunatarie.Deci operatia se va stabili in zilele urmatoare iar noi mergem cu credinta inainte!
AM SA FAC O LISTA CU TOTI OAMENII CARE M-AU AJUTAT SI AM SA-I PUN INTR-UN POMELNIC SI AM SA-I POMENESC LA RUGACIUNE! MOMENTAN SUNT INTR-O CONTINUA MISCARE!SCUZATI-MA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A, si apropo, eu tin asa de mult la Acatistul Sf Ioan Rusul pt ca-l face parintele nostru aproape in fiecare vineri si m-a impresionat de prima data cand l-am auzit. Dar cu siguranta mai sunt multi alti sfinti tamaduitori : Sf. Pantelimon, Sf. Nectarie, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=fallen;388327]Da? Nu stiam si de el. Ai vreo "poza" de-a lui? [quote]
heheee ... bineinteles ca am. Cu Arh.Rafail am gasit mai mult icoane catolice. Uite una bizantina. http://imageshack.us/photo/my-images...gelrafael.jpg/ (p-asta n-am developat-o, dar intentionez. Sunt atatea iconitze frumoase pe net!) "Bucura-te Sfinte Arhanghel Rafail, cel care stergi lacrimile durerilor noastre" hm...ar trebui sa facem un topic cu icoane. :) |
|
|||
|
|||
![]()
sunt "fan" Arhangelul Rafail. :P
in urma "cercetarilor" am aflat ca sunt 2 acatiste care circula pe piatza. Unul e concentrat pe faptul ca e ocrotitorul casatoriei, altul pe faptul ca e protectorul medicinei. Eu il am p-al doilea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Scuze ....!!!!) |
|