Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2011, 17:50:51
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
iti sunt de folos? atunci ai justificare ... daca nu iti sunt NU aI JUSTIFICARE .... asadar justificarea de a nu minca carne , lapte brinza oua O AI si am dat/o de n ori .... CA NU O CITESTI NU MAI E PROBLEMA MEA ... plus ca am adus si n versete care arata CUM ERA OMUL CIND ERa VEGETARIAN si cum e acum ... si DIFERENTELE SUNT IMENSE .... scuza/ma ca eu vorbesc de sfintii DIN ORtodoxie * si imi cer din nou scuze lor ca ii aduc in discutia asta ), iar voi nu ii luati in calcul .....
multa iubire
ps Dumnezeu a facut omul PERFECT , omul il strica pe OMUL PERFECT si mai are si nesimtirea sa spuna ca Dumnezeu a facut asta .... sau ca Dumnezeu da boli si alte nenorociri ..... asadar NU IL MAI IMPLICATI PE DUMNEZEU IN NENOROCIRILE VOASTRE ca NU E VINOVAT DE ELE ....
MULTA IUBIRE
ps ati inteles ?
multa iubire
Lasa ouale, laptele si branza, eu te-am intrebat de sireturi, pasta de dinti si sampon.
Cum poti crede ca oamenii vor imita pana la detaliu doar ceea ce a facut Iisus Hristos in existenta Sa pamanteana? Atunci hai sa dam foc masinilor, trenurilor, tuturor agregatelor care nu existau pe vremea lui Iisus si sa-ncepem sa ne deplasam pe magari si sa muncim pamantul cu plugul. Sa zdrobim calculatoarele ca nu ne-ajuta la mantuire. Si tot asa.
Ai idee cat de lunga e lista lucrurilor pe care le facem zilnic dar care, dpdv strict biblic, nu ne sunt de folos? Daca am scrie-o pe un sul de hartie am inconjura pamantul cu ea!

Stilul tau argumentativ + formula de final imi amintesc de Mircea Radu si a sa emisiune "Din Dragoste": Iubiti-va mult!

Tags
post, vegan, vegetarian

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) Bilibox Generalitati 118 05.12.2011 08:03:26
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 19:36:20